Ynt: Aracımı sattım...
Nuri abi hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Nuri abi hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler Özdemir'imOGOKTAS link' Alıntı:Nuri abi hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Hayırlısı olsungradient link' Alıntı:Çok teşekkür ederim Hakan. Başta sen emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Aracımı 2014 model Audi A3 1.6 TDI stronic ile takas ettim. Astram 2012 makyajlı kasa 25 bin kmdeydi. A3 26 bin kmde. Beyaz cam tavanlı. Start stop var. Xenon yok.
Takas yaptığım kişi benim arkadaşım. İnşaat işi yapıyor. Daire karşılığında almış aracı. İhtiyacı olmadığından zaten satacaktı. Expertiz de hatasız çıkınca ben alayım dedim. Benim astrayı 56 bine sattı bile. Ben daha üstünü ödemedim . Donanım olarak astrada olup da bunda olmayan hız sabitjeyici var. Xenon ve hız sabitleyici sonradan servislerde takılabiliyor. İlerleyen zamanda onları da düşünüyorum. Astra da olmayıp da bunda olan cam tavan ve otomatik vites. Tabii ses yalıtımı ve kalite hissi daha yüksek.mctechnosoft link' Alıntı:Benimde hayalim Audi... Ama dokusunu almakta fayda var bizim araçlar gerçekten dolu araçlar sonra kendimizi boşlukta hissetmeyelim. acaba takas yapan şahıs hangi düşünceyle yaptı bunu.s merak ettim
Aynen Recai; Opelsizasla VAG diye bir bölüm... VAG'Ö¢ geçenler ama opelsizasladan kopamayanlar...REC link' Alıntı:Oofff..
41 x 41 kere Maaşallah.
Hayırlı uğurlu olsun Nuri abi. Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah 14alkiss
''Buraları terk etme.'' demeyeceğim zaten edemeyeceksin
En son Yavuz hocam da Jetta aldı. Forum'da VAG kullanıcıları için özel bir bölüm istiyoruz, bir araya gelirsek yönetimi deviririz dancee