ankaramızın arabaları güzeldir herzaman bekleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla sahibinde.com da 45 bine astra h var o yuzden piyasa tutturabilene bence. Enjoy var Elegance var Cosmo var. Donanimda etken bu olayda.
O yuzden iyide denemez kotude icin rahatsa sattigin adam rahat binecekse arkadan laf etmeyecekse birak kaca sattigini artik temiz bir arac nasil bulurum onu dusun
mesela bir dengesiz gelip arabana vurdu gitti sağ kapı.servisde 2000tl verip 0 kapı takdırdın şimdi bu değişen oluyorsa bunun nesi kötü?değiştirmeyelimde göçük kapıyla mı gezelim?yoksa ''değişen''kavramının piyasa anlamını ben mi bilmiyorum?çok acayip bir ülkede yaşıyoruz.boya değişen olmasa 5 bin lira daha alırdın, türkiye piyasası bu işte.
mesela bir dengesiz gelip arabana vurdu gitti sağ kapı.servisde 2000tl verip 0 kapı takdırdın şimdi bu değişen oluyorsa bunun nesi kötü?değiştirmeyelimde göçük kapıyla mı gezelim?yoksa ''değişen''kavramının piyasa anlamını ben mi bilmiyorum?çok acayip bir ülkede yaşıyoruz.