Aracımı sürttüm kaporta masrafı ne çıkar?

tonnysoprano

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Dostlar aracımı park halindeki kamyona sürttüm. kamyonda hasar yok aracımdaki sonuç bu kaportacılara yazdım 10-15 diyen var 35-70 bin diyen bile var!! :unsure:
bunun maliyeti oluru nedir? (kasko yok)
ic89hit.jpg

Çok geçmiş olsun...3 parça boya ve düzeltme tampon rötuş...Bence 10-15 e yaptırabiliyorsan hiç düşünmeden yaptır derim...1 yıl önce arka tampon boyası için 5-6 bin lira istemişlerdi ki tamir vs de yoktu...Benim aracın tamponundan yola çıkarak...Tahmini 25-30+ gibi rakamlara çıkar gibi düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: cagatay16
Ön kapı ve çamurluk her durumda işlem görecek gibi duruyor. Fiyat konusu maalesef ustanın insafına kalmış durumda. Öncelikle kurumsal firmalardan (yetkili servis, özel servis vs) fiyat alın sonrasında sanayi esnafı ile görüşerek ilerlemenizi öneririm.

Ön kapı ve çamurluk her durumda işlem görecek gibi duruyor. Fiyat konusu maalesef ustanın insafına kalmış durumda. Öncelikle kurumsal firmalardan (yetkili servis, özel servis vs) fiyat alın sonrasında sanayi esnafı ile görüşerek ilerlemenizi öneririm.
Hocam ilk aracım 4 ay oldu ve yaşadığım ilk talihsiz olay. Allah beterinden saklasın nazarlık olarak bir süre yaptırmayacağım biraz hevesim kaçtı ama beterin beteri var.
aslında iyi oldu artık daha dikkatli olurum. 😀

Geçmiş olsun karşı tarafın sigortası bu hafta ön kaput avuç içi kadar düzeltme boya ön tampon tamir ve boyaya 30 bin tl ödedi

Geçmiş olsun karşı tarafın sigortası bu hafta ön kaput avuç içi kadar düzeltme boya ön tampon tamir ve boyaya 30 bin tl ödedi
Az önce bir yere götürdüm kapıyı 20'den açtı 12'ye kadar düştü. bizi uğraştıracak ama yaparız dedi.
iyi ki başkasının aracına çarpmadım o zaman al başına belayı..

Az önce bir yere götürdüm kapıyı 20'den açtı 12'ye kadar düştü. bizi uğraştıracak ama yaparız dedi.
iyi ki başkasının aracına çarpmadım o zaman al başına belayı..
benim kazada adam karşı şeritten benim sağımdaki tali yola girmek için önüme atladı 37 km hızla onun çamurluğa ve tekerleğe vurdum. Karşı taraf suçlu bulundu aslında kasko yaptırmak şart oldu çünkü kimse kurallara uymuyor artık. 4 günde arabasız kaldım

Geri