Ynt: ARACIMI TESLİM ALDIM 1.4 SEDAN COSMO
hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Aracımı yeni yeni kullanmaya ve km yapmaya başladım. Tanıdıkça da beğenim ve güvenim artıyor. Dün farkında olmadan biraz gaza dokunayım dedim yol boş olunca. Ben 80-90 gibi bir hızla gittiğimi düşünürken gözüm kadrana bir an takıldı 121 yazıyordu. Derhal ayağımı gazdan çektim ceza yemek isteme ilk günlerden. Ne zaman o hıza ulaştım nasıl oldu anlamadım hiç farkında değilim. Şunu anladım ki aracın hız sınırlandırıcısını ayarlamam gerekecek, aksi halde araç alıp başını gidiyor.
Aracımı yeterince seviyor ve beğeniyorum, daha fazla da ilgilenmek istemiyorum çünkü fazla titiz olmama neden oluyor.kursatihtilali link' Alıntı:öncelikle hayırlı olsun, zamanlar daha da seveceksiniz arabanızı, ben clio 3 ten sonra çok mutluyum astra j aldığım için, en önemli şey trafikte güvenliği hissetmeniz ve arabalarımız bu konuda gayet başarılı. bu sınıftaki en yakışıklı araba bence, bu da cabası..