arkadaşlar aracım geçenlerde garanti kapsamında arka kaliperler ve ön iki amartisör değişti. aracım 2013 model ve daha 13000 km de bilmiyorum ben mi abartıyorum ama araç bütün çukurlarda yada bozuk yollarda yolu tamamen yaşatıyor artık hissettirmeden geçtim. editon paket araç ilk zamanlar böylemiydi hiç dikkat etmedim. ama şu iki-üçaydır dikkatimi çekiyor aceba diyorum lastiklerden mi kaynaklı üzerinde hankook ventus var 17" iki defa servise gittim frenlere baktırdım alt takımlara baktırdım herşey normal diyorlar mesela amartisörler önlerde yeni değişti ama aynı sertlikte hiç fark yok aceba aynı şeyleri sizdemi yaşıyorsunuz bazende araba sanki zorla gidiyor bişey arabayı tutuyormuş gibi bazen oluyor araba su gibi akıyor arabanın ruh halimi değişiyor yoksa benim mi ruh sağlığım iyi değil bilmiyorum
bu tarz düşüncelere kapılanlar oluyormu merak ettim. yada bişeyler yapan örneğin arka taraftan lastiklerden gelen ses ve bozuk yollarda küt küt vurma oluyormu hiç aracınızda hele de edition pakette thnxx
bu tarz düşüncelere kapılanlar oluyormu merak ettim. yada bişeyler yapan örneğin arka taraftan lastiklerden gelen ses ve bozuk yollarda küt küt vurma oluyormu hiç aracınızda hele de edition pakette thnxx