aracımın çiziği nasıl giderilebilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aydın autoking te araba bir gün kalır dediler bu kadar basit bir olay için 1 gün kalmasına gerek var mı anlamış değilim açıkcası arabayı bırakmakta istemiyorum bu devirde kimseye güvenilmiyor

aydın autoking te araba bir gün kalır dediler bu kadar basit bir olay için 1 gün kalmasına gerek var mı anlamış değilim açıkcası arabayı bırakmakta istemiyorum bu devirde kimseye güvenilmiyor

Rötuş'un kuruması için ve yoğunluklarına göre bu süreyi istemiş olabilirler..

bır gun kalması bencede sacma.dedıklerı gunden bır gun sonra sabah vermeyı teklıf edın.aksam da alırım deyın. yapacak ustayla bızzat gorusun.

bakalım hayırlısı yarın bir gidip bakacağım ne diyecekler şansımı sonuna kadar zorlayacağım

Bu tip çizikler için çeşitli ölçülerde pastalar var piyasada.Alın uygulayın kapatacaktır.Çok profesyonel bir uygulama gerektiren bir durum değil.Bize gelen bazı ikinci el araçlarda da böyle ufak sürtmeler olabiliyor.Bizim pasta cila işini seven özenerek yapan bir arkadaşımız var o pasta cila ile hallediyor.Rötuş en son çare olarak düşünülmeli.

Bu tip çizikler için çeşitli ölçülerde pastalar var piyasada.Alın uygulayın kapatacaktır.Çok profesyonel bir uygulama gerektiren bir durum değil.Bize gelen bazı ikinci el araçlarda da böyle ufak sürtmeler olabiliyor.Bizim pasta cila işini seven özenerek yapan bir arkadaşımız var o pasta cila ile hallediyor.Rötuş en son çare olarak düşünülmeli.

astar boyası zarar görmüş görünüyor ama, eğer astar boya zarar gördüyse kış şartlarında pas akar o çizikten..

astar boyası zarar görmüş görünüyor ama, eğer astar boya zarar gördüyse kış şartlarında pas akar o çizikten..

Resime göre yorum yaptığımız için gerçek durumu gözlemleme şansımız yok tabiki.Lakin metalik boya üstünde yer alan vernik zedelendiğinde de saydamlığını yitirip bu tip beyazımsı çizik görüntüsü yaratabiliyor.İnşallah arkadaşımızın sorunu yüzeysel vernik çiziğidir orta kalınlıkta bir pasta ile çözüm bulabilir.

çiziğin üstü rütus bide pasta sıkıntı yapmaya gerek olan bşiy değil

arkadaşlar bugün götürdüm yama yapacağız dediler zaten boya koruma ve pasta cila yaptıracaktım pasta cila da kapatmaz dediler, rötuş ta olmaz dediler bende bu işlerden anlamadığım için mecburen ustaya güvenmek zorunda kaldım haftaya cumartesi götüreceğim akşama yetiştiririz dediler

Geri