Aracimin Kaputunu Boyatayimmi Sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
boyanmış olduğunu nerden anlıyolar?

benim kaportacı kaza yapmış arabaları alıyor...

ve yapıp öyle bi şekle sokup boyuyolarki orjinal mi kazalı mı hiiiç anlaşılmıo

abicim, artık otomotivcilerde bi alet var, yoğunluk ölçer gibi bişi, alet sölüo nerde boya var yok die....

abicim, artık otomotivcilerde bi alet var, yoğunluk ölçer gibi bişi, alet sölüo nerde boya var yok die....

Aynen katılıyorum. En sağlam kaportacıyı, boyacıyı getir astar boya vernik kalınlığını fabrikanın ki gibi hayatta yapamaz o aletle anlaşılır. Galvanizli sac ile yüzey arasındaki kalınlığı ölçüyor.

evt dogru 0.70 -0.80 arası sınır

bence araban ne renk ise ona göre kaput filmi çektir (hani taksilere fln yapıolar sarı renk örnek olarak tabi:D ) arkadaşım yaptırdı siyahtı onun arabası valla çok güzel oldu o yarım yaptırdı farların üstüne kadar fln ama yinede çok değiştiriyo arabayı tabi

ön plakayı dahil edecek şekilde bir iki tane fotoğraf çek

eğer içine sinmiyorsa bence boyat gitsin ama boyatmadan önceki halini mutlaka foto çek...

çek resimlerini ve boyat.ne yani insanlar inanmayacak diye berbat araba ilemi dolaşacağız.bu kadar kafana takma.boyat gitsin

Benimde sağ sisin altı kaldırıma surttuk çizildi panjurdada orjınal boya kavlamış öyle binmekten rahatsız oluyorum rutuslarını yaptıracagım ama yaptırmadan resimini çekerim sende öyle yap bence.

boyatma bence filim çektir hem şık durur hemde sonrada neden boya var diyenlere hesap vermek zorunda kalmazsın

Geri