aracımızın 1.4 veya 1.6-1.8.. olması trafik güvenliğimizi etkiler mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar çok ince düşünecek olursak, motor gücü yükseldikçe trafikte kaza yapma olanağımızın artması gibi bir durum söz konusu olabilir mi acaba?örneğin ben 1.4 kullanıyorum aracımı fazla zorlamamak adına 120 kmyi geçmiyorum.sürat düşük kaldıkça daha güvende olduğumuzu da var sayarsak..

Bence alakası yok çünkü 1.2 araç bile zorlandığında 160-170 gibi hızlara ulaşabiliyo.insan ilk önce kendi kontrolünü elinde bulundurmalı bence.

Tamamen şoförle alakalı.Arabanın gücü ne olursa olsun kurallara uygun hareket edilmeli.Kuvvetli motorun özellikle sollamalarda faydası bile var trafik güvenliği açısından, karşı şeritte geçirdiğin süre azalıyor...

Bence alakası yok çünkü 1.2 araç bile zorlandığında 160-170 gibi hızlara ulaşabiliyo.insan ilk önce kendi kontrolünü elinde bulundurmalı bence.
katılıyorum:rock

Tamamen şoförle alakalı.Arabanın gücü ne olursa olsun kurallara uygun hareket edilmeli.Kuvvetli motorun özellikle sollamalarda faydası bile var trafik güvenliği açısından, karşı şeritte geçirdiğin süre azalıyor...
+9999999...

Güçlü motor her zaman için iyidir
kazanın nedeni asla güçlü motor değildir.

Bana göre kazaya sebebiyet veren sürücüdür her zaman.Motorla alakalı olacağını sanmıyorum.Altımdaki araba güçlü diye basarsan sonunda kaza kaçınılmaz olabilir.yani her zaman sürücü dikkat etmeli.

tabiki iş sürücüde biter düşünsene bi. bak düşünsene arabayı solluyorsun virajdasın ama. hatalı sollama yani. aracın motoru v8 olsun. karsına aniden bir araba çıktı gazı kökledin mi aynen sollama pozisyonu alırsın. gelde bunu 1.2 motorda yap ki bide yokustaysann off off kacınılmaz kazaaaa

güçlü motor hayat kurtarır
ama cahilin eline geçerse can alır.

Geri