aracın onunu koruma

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar uzun yola gidince ondeki arabadan kaputa devamlı tas geliyor bildiginiz gibi aracın önune yapılan siyah bir branda vardı bunun ismini bilen varmı aranızda boylece arabayı taslardan korumus oluyoruz ve kaputtaki olusan derin tas izlerinden kurtarıyor

bende war ama kullanmıyorum boyaya zarar gelmesin diye , sıcak havalarda altına hava almıyo boyayı solduruyor ,adı da maske sanırım

o siyah brandanın adını bende sütyen diye biliyorum, ayrıca Papirus un dediği gibi kaputu saydam filmle kaplatabilirsin

maske maske:)...
şeffaf film çektir daha iyi;)...
satarken sök orjinal gibi ver hemde;)...

aslında sen galericisin bilmeniz lazım böyle şeylerii...

arkadaşlar siyah şey kimi südyen kimi maske dio. şeffaf için ise ben reklamcıyım biz çok yaptık halende yapıyoruz ama sana biras uzağım ist.- ank. yalnız şöyle bişe var şeffaf dediğiniz malz. gelen taşlardan ezilmelere karşı korumaz. sadece yolda yapışan sinek börtü böcek gibi şeylerden korur ;)

kadir hocaya hak veriyorum
taş geldiği zaman maske olsa dahi ezilme olur
amaç pisliklerden koruma
aslında hiçte gerekli değil
pislik oldugu zaman yıkatırsın olay biter

bence ikiside tam koruma saglamaz.siyah olan maske diye adlandırılan "cisim" bence çok basitleştiriyor arbayı doganlar bile söktü artık düşünün:d
ve de üzerine taş çarptığında onun aman aman bir koruyucu etki yaratacağını sanmıyorum.ayrıca koruyucu filmlerde bence tamamen göz boyama.Sadece çok küçük taşlarda koruma saglayabilir ama yüksek hızda ne çarpsa deler geçer bence.... aynı zamanda o kaput koruyucu filmler araç birazcık tozlandıgında veya çok az kirlendiğinde bitiş noktalarından çok irenç görünüyor toz topluyor ikisnide boşver bence ufak tefek çizikleri pastayla halledersin

şimdi aracın önüne yapıştırılan şeffaf yapıştırma dogru taşı geri göndermiyor vuran taş gene vuruyor.
fakat;
taş vurdugu zaman boyayı kaldırır onu önlüyor...
benim aracımın önünde 5-6 nokta böyle boya kalkmış taş izinden dolayı:(...
zamanında öyle bi koruma yapılsaydı boyada kalkmazdı cizilmede olmazdı...

şimdi aracın önüne yapıştırılan şeffaf yapıştırma dogru taşı geri göndermiyor vuran taş gene vuruyor.
fakat;
taş vurdugu zaman boyayı kaldırır onu önlüyor...
benim aracımın önünde 5-6 nokta böyle boya kalkmış taş izinden dolayı:(...
zamanında öyle bi koruma yapılsaydı boyada kalkmazdı cizilmede olmazdı...

senin yine iyiymiş 5-6 geçenlerde bir tanıdığa 2000 model bir passat aldık, önü ziyan olmuş, orjinallik falan dinleme git boyat yani o kaputu o kadar, fakat araç diğer yönlerden acayip temizdi.

Geri