Ama o saydam film de neticede uzun süre arabada kaldıktan sonra çıkartılınca boyada ton farkına neden olacak. Bence iyi bir şey değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunda haklısın:good: güneşten dolayı renk acılıyoAma o saydam film de neticede uzun süre arabada kaldıktan sonra çıkartılınca boyada ton farkına neden olacak. Bence iyi bir şey değil.
Ama o saydam film de neticede uzun süre arabada kaldıktan sonra çıkartılınca boyada ton farkına neden olacak. Bence iyi bir şey değil.
doğrudur passatların önü cok yatık ondan dolayı pazarda hangi passata baksam aynı şey vardı zaten...senin yine iyiymiş 5-6 geçenlerde bir tanıdığa 2000 model bir passat aldık, önü ziyan olmuş, orjinallik falan dinleme git boyat yani o kaputu o kadar, fakat araç diğer yönlerden acayip temizdi.
olmuyor.Ama o saydam film de neticede uzun süre arabada kaldıktan sonra çıkartılınca boyada ton farkına neden olacak. Bence iyi bir şey değil.
hayır arkadaşlar şeffaf olan yani folyo denilen malzeme güneş ışığını geçiriyor. böylece herhangi bi renk farkı olmuyor.Ama o saydam film de neticede uzun süre arabada kaldıktan sonra çıkartılınca boyada ton farkına neden olacak. Bence iyi bir şey değil.
ben de düşündüm öne koruma yapmayı, fakat babamın şöyle bir önerisi oldu, 'öndekini yakın takip etme birşey olmaz, bak benim arabada var mı hiç taş izi'