- Konuyu Başlatan
vallahi orası ona kalmış bir şey günahını almak istemem aracı izmirden aldım görmeye gittiğimde araç temizdi hiçbirşey yoktu yada gözüme çarpmadı bilmiyorum....adamla anlaştık kaporasını verdim.aracı otoparka çekeceğini söyledi aracı 1 hafta açık otoparkında tutmuş adam 1 hafta sonra almaya gittiğimde aracın üstünü kuşlar pislemiş...adam dediki yıkatamadım kusura bakma giderken bi su sıktır istersen dedi ...bursaya geldim yıkattım o an gözüme çarptı...muhtemelen o 1 haftalık zaman zarfında oldu bu olay izmir...sıcağında kuş pisliği aracın üstünde kaldığı için boyayı yaktı....tabi ne olursa olsun dediğiniz gibi o an yıkatmak gerekirdi...bu bana tecrübe oldu ...en azından araba alacak arkadaşlar benim başıma gelen bu olaydan ders çıkarıp dikkat etsinler....olan oldu ama yavaş yavaş alışmaya başladım yapılcak bişey yok nasip böyleymişAraba alırken muhakkak arabayı yıkatın. Baştan konuşun ki hoşuma gitmezse yıkamanın parasını senden alırım deyin karşı tarafa.
Satan arkadaş eğer bu ayıbı gizlediyse hakkı geçmiş oldu size ona da geçmiş olsun.
Aynı konudan müzdarip olan bir kişi olarak sıkma canını keyfini sür arabanın alışır gözün.