aracın üstüne beton dökülmüş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmişolsun, çok berbat birşey...Başıma gelmişti, zaman içinde geciyor, kimyasallar boyanı bozabilir...tek tek tırnakla boyanın uzerinden atmıstım binlercesini..camdakilerse ayrı bir beladır.Onları da jiletle kazımıstım.Ama yine de tamamen gecmesi icin zaman gerekiyor malesef.sungerli yıkamalarda sungerin arasına kopup giren parcalar olursa boyanı da çizme ihtimali bulunuyor, göz önünde bulundur

sirke sürüp beklet. büyük bi kısmı çözülülür üstünede pazsta cila okdir

Ben en son yıkamacıma gittiğimde çimento kamyonlarını yıkamak için bir kimyasal geliştirmişler diyordu

Boya vs zararıda yokmuş.Kalıp haline gelen beton parçacıklarını bile çözüyormuş.Açıkçası ismini bilemiyorum ama birdahaki gidişimde öğrenirim.

Çok geçmiş olsun buğraya:( walla yeni gördüm zamanla yıkandıkça geçer heralde lakin tabi çok dikkatli yıkamak gerekir:( yoksa parçalanan parçalar süngerle beraber boyada çiziğe yol açar:good:

cidden gösterdiginiz ilgiye teşekkür ederim sirke yi deneyecegiz ilk olarak :)

Geçmiş olsun.

Slm buğra, öncelikle geçmiş olsun.
Bauhause boya üzerindeki lekeleri çıkarmak için bi ürün almıştım henüz deneme fırsatım olmadı pek ama sen denemek istersen kullanman için verebilirim denersin bi faydasını görürsen kendinede bir tane alırsın ;)

Geri