aracın üzerindeki çimento tozları nasıl çıkar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
babam çimento fabrikasında çalışmakta klinker mi ne bişi varmış bacalrdan dışarı çıkıyor çimento tozu yani babam işe arabyla gidip geliyor kapalı garaj yok bu

neyse esas konuya geleyim bu çimento tozları nasıl olduysa arabanın heryerine yapışmış kaportada gözle görünmüyor ama elleyince çok belli oluyor pıtır pıtır camlarda çok belli oluyor bunlar nasıl çıkar lütfen yardım edin:help::help:

sırke ıle cıkıyor arabayı yıkayıp sungerle hafıfce sıl ovalamadan bıraz bekle ve yıka ıse yarayacak emın ol sırke bıldığın yemeklık tursu kurulan sırke basıma geldı tecrube ıle sabıt

sırke ıle cıkıyor arabayı yıkayıp sungerle hafıfce sıl ovalamadan bıraz bekle ve yıka ıse yarayacak emın ol sırke bıldığın yemeklık tursu kurulan sırke basıma geldı tecrube ıle sabıt
arkadaşa katılıyorum,
önce basınçlı su ile yıkat sonrada sünger ile sirkeli su karışımını yüzeysel uygula.birkaç dakika bekle yıka...sonra oto şampuanıyla yıka pırıl pırıl olur...

yarın sirkeyle bi deniyim olmazsa pasta yaptırıım artık durumdan sizleri haberdar ederim saolun şimdiden

Benim de başıma gelmişti, allah kolaylık versin, hemen geçmeyebiliyor yalnız

çimento sağlamsa çıkmayabilir.ben bi müşterinin arabasındakileri çıkartmaya çalıştım çıkmadı.pasta vs.. uygulamalarda bulundum çıkartmadı

sirkeyi tam olarak denedim sölenemez ama denedim pekbi etkisi olmadı hafta sonu arabayı bi yıkıcak cila çizik giderici falan aldım bi denicem bakalım

Geri