aracın üzerindeki çimento tozları nasıl çıkar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sirkenin çıkarması lazım. Eğer çıkarmazsa Arexons'un ''Full Cron'' diye bir ürünü var. Onunla kesin çıkar. Pasta çizebilir aman dikkat..

yaw sirkeden pastadan bahsedıyonuz zaten karnımız ac yapmayın yawww :D

Sirkeyi boya üstünde fazla bekletmemeye dikkat etmek lazım.Yoksa zarar verir. Zaten bütün cilasını alıyor boyanın

arabayı yıkadım cilaladım sirkeyle yıkadım 2 şişe sirke bitti ama çok az çıktıysa çıktı çıktı çimento lekelri çiziklerin çoğunu çizik giderici halletti araba parladı ama lekeler keyfe keder oluyor :(

merhaba bahsettiğiniz malzeme klinker bacadan çıkmaz bacadan çıkmaz dönerfırında 1800 2000 C kadar ısınıp kaynaşan maden karışımıdır büyük ihtimalle aracınız fırın arkasındaki soğutma ünitesine yakın park etmiş komple boya harici yapcak bişi yok
çimento olsaydı sirke veya limon suyu gibi organik asitlerle temizlenip cilalanıp giderilebilirdi

bauhaus yada praktikere olmadı bi nalbura git beton artıklarını çıkarmak için bi malzeme var sıvı onu döküyosun işlem tamam hiç kasmana gerek yok sirke falan uğraşmana gerek yok bauhaus a gidince elemanlara söyle anında gösterirler 5 10 lira bişi zaten

yanlış yönlendirmeyelim

:mad:
bauhaus yada praktikere olmadı bi nalbura git beton artıklarını çıkarmak için bi malzeme var sıvı onu döküyosun işlem tamam hiç kasmana gerek yok sirke falan uğraşmana gerek yok bauhaus a gidince elemanlara söyle anında gösterirler 5 10 lira bişi zaten
:mad:

bahsedilen sıvı HNO3 Yani halk arasındaki ismi ile "kezzap" bu malzemeyi fayans benzeri yerlere sürüp çimento lekesini çıkarmak için kullanırız
arabaya siz kullanabilirsiniz ama nolur yardım isteyen insanları eksik ve yanlış bilgilerle yönlendirmeyin

MURATKOC ESKİŞEHİR ÇİMSA ÇİMENTO FABR. KALİTE KONTROL VARDİYA TEKNİSYENİ

iyide ben ona kezzap demedim benim dediğim daha farklı bişey ama içeri nedir kimyager olmadığım için bilmiyorum benim dediğim malzemeyi kullanıp randıman alan var ha dersen yanlış yönlendirme yapıyon yanlış yönlendirme o olmaz onun yerine fren hidroliği kullanmasını söylerdim ozaman yanlış yönlendirme olurdu ben bildiğim birşeyi yardımcı olmak için söyledim kullanır kullanmaz onun problemi

Sakin olun beyler.. O satılan HNO3 seyreltik halde zaten. dikkatli kullanılırsa faydası olabilir. ama arabanın boyasını matlaştırır. Cila attırmak gerekir sonra..

Geri