Aracınız Kilometreye ortalama ne kadar yakıyor ?

ama hala motorinden uygun tüketiyorum. 1,4 tdci fiesta ile kıyaslayınca ;)

Bundan önceki aracım Honda Civic ti benzin ile kullanırken 50 kuruştan fazla yakıyordum 2 sene önce, Tüp ile ortalama 35 kuruşa inebiliyordu.
2012 başında Corsa aldım dizel, en başlarda sorun yaşasamda (gerek benim dizel tecrübesizliğim, gerekse aldığım kötü yakıtlar vs.) şu sıralar aracımla aramız oldukça iyi :) Sabit hız düz yolda neredeyse yakmayan bir aracımın olduğunu bilmek beni her daim mutlu ediyor. :)

Bundan önceki aracım Honda Civic ti benzin ile kullanırken 50 kuruştan fazla yakıyordum 2 sene önce, Tüp ile ortalama 35 kuruşa inebiliyordu.
2012 başında Corsa aldım dizel, en başlarda sorun yaşasamda (gerek benim dizel tecrübesizliğim, gerekse aldığım kötü yakıtlar vs.) şu sıralar aracımla aramız oldukça iyi :) Sabit hız düz yolda neredeyse yakmayan bir aracımın olduğunu bilmek beni her daim mutlu ediyor. :)

bak bu konuda kesinlikle haklısın. gerek 1,6 hdi C4 gerekse 1,4 tdci fiesta ile 2-2,5lt/100km değerlerde gitmek inan insanı güdülüyor :)

2005 corsa cdti tamamı şehir içi kısa mesafeler 3-5 kmlik kullanım. 100 km de 5,5 litre .

2002 astra war otomatik. aşağı yukarı şehir içi 350 bin yakıyo bana çok geliyo ama bilmiyorum iyimi kötümü sizce nasıldır ?

Bizim astra f kadar çok yakan yoktur herhalde 100 tl benzine 180 km gidiyor :S

Geri