bu nasil bir anket.. en kaliteli kitler yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bendede prins var memnunum fakat gaz filtresi 150tl dedıler 20 000 km de bir değişiyormuş bi sitede buldum benm araca uyuyormu bılmıyorum.
http://www.otogazmarketi.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85330
bu sitede uygun fiyata ama uyuyormu bılmıyorum halen arastırıyorum hıc 150tl vermeye nıyetım yok.
tomesotto :/
ZAVOLİ; 2 buçuk yıl (Vectra GT)
ALDESA; 1 buçuk yıl (Meriva OPC)
PRİNS; 6 ay (Meriva OPC)
ile kullandım (ankette hiçbiri yok!)
*zavoli'de 5000-5500 devir civarında yüklenince kendiliğinden benzine geçiyordu.
*aldesa'da tam gaz basınca yakıt azaldığı vakitlerde nadiren de olsa tekleme-yığılma oluyordu.
*prins'de (prins VSI-1 kit) gaz seviye göstergesi yanlış gösteriyordu, kalibrasyon ayarları çok karışık olduğu için tam istediğim ayarı yaptıramıyordum ve gaza 40-45 derecede geçme özelliği sinir bozucuydu.
yukarıda yazdıklarım birden fazla ustanın birden çok sefer uğraşmasına rağmen giderilemeyen sorunlar.
fayda/maliyet olarak en iyisi ALDESA idi.
Alper,bende prins taktırdım dediğin gibi benzine geçiş için bayaa ısınması gerekiyor ve benim göstergede çalışmıyor...?Göstergenin doğru göstermesi için kalibrasyon ayarımı gerekli...?