Araçla gelen standart kullanım talimatı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Filay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Filay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar,
2013 Edition ile gelen kullanım kılavuzu gördüğüm kadarıyla tüm diğer üst modellerin özelliklerini içeren bir kılavuz dolayısıyla bazı kısımları araçta varmı yokmu diye sormam gerektiğinde kimse emin olamadığı için,hatta servis bile 'araç burdayken bakmak lazım' diyor,örneğin bana araçta anahtardan otomatik cam kapama özelliği yok dediler,yine bu modelde cruse control gelmiyor dediler,ancak araç geldiğinde 'e hani yoktu' dediğim satıcımın hali pek bir entersandı..,neyse sonuç olarak başlangıçta anlamaya çalıştığım 2 konu var;birincisi follow me özelliği diğeri ise direksiyondaki bluetooth özelliğinin aktif kullanılabilmesi için illa navigasyon takılmasını şart olup olmadığı.. Bahsettiğim konular yıllardır araclarının piri olmuş arkadaşlara entry level derecesinde basit gelebilir ama bazı şeyleri kullanandan bizzat sorarak öğrenmek sanırım kitapçıkta kaybolmaktan daha faydalı olacak.Zira etrafımda Ford ve VW ile aracımı kıyaslayanlara çok sinirlenmeye başladım.Kendim karıştırayım diyorum aracın içinde gören görmemişin Astrası olmuş muhabbetine giriyor... Bayan sürücüyü  teknik konularda pek kimse ciddiye almakmı istemiyor nedir?  ::)

Ynt: Araçla gelen standart kullanım talimatı hakkında

Size ilk önerim girin opelin sitesine edition donanımın içindekileri inceleyin donanım olarak
http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/modeller/mevcut-modeller.html

Bluetooth cosmo donanımda standart gelir diğer türlü still paket ile satın alabilirsiniz onun dışında navigasyon gerekicektir kullanmak için.
Follow me home için ise sellektör kolunu kendinize çekmeniz yeterli belli bir sürede aydınlatma yapıcaktır ama editionlarda bu özellik yok diye biliyorum ve işin garip tarafı şu anki sitede hiçbir opelde var gözükmüyor :)

Fallow Me tüm donanımlarda mevcut, lakin bluetooth yalnızca Stil paketli Sport'larda ve Cosmo donanım paketlerinde mevcut.

Aracınızı kurcalamaktan çekinmeyin, ben kendi adıma hiç utanmadan her yerini, her düğmesini dürtmüştüm yeni aldığım zaman evin önünde. Çoğu zaman keşfetmenin en güzel yolu bu. (:

Varmış tüm donanımlarda sitesindede yazmıyor gerçi artık demek ki gerek görmemişler :)

albertxx link' Alıntı:
Varmış tüm donanımlarda sitesindede yazmıyor gerçi artık demek ki gerek görmemişler :)

Olmasa ayıp olurdu zaten. (:

Doğan abi şunu çözebildiniz mi ?
Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri

albertxx link' Alıntı:
Doğan abi şunu çözebildiniz mi ?
Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri

Valla henüz o atmasyon donanımı %100 garantili çözemedik. ((:

Astra-MY13_image_320x180_VX_N_AST_19134.jpg

Şu klimadaki fan arttırma ve azaltma kısmındaki led'ler olabileceği konuşuldu ama teknik olarak o mantıkla baktığımızda klima düğmesinin üzerinde de led var o da aynı zımbırtı. ((:

Tamamen kandırıldığımızı düşünüyorum. (:

:D Aynen siz değil abi biz kandırıldık sportta varmış ya :D

Peki yeni seri Astra'sına extra ses sistemi yada hoparlör taktıran varmı içinizde? Hangi markayı tavsiye diyorsunuz? Montajı kendi servisine yaptıracağım ancak onların dayattığı markaya bağlı kalmak istemedim. Hem fiyat hem kalite açısından..

Ynt:

Her ne kadar bazı arkadaşlara yetersiz gelsede ben orjinal ses sisteminden çok memnunum. Size fazlası ile yetecek derecede ritim sağlıyor. Eğer sokaklarda mini düğün salonu gibi bangır bangır gezmiyorsanız güzel bir equilazer ayarı ile çok verimli sonuç alabileceğiniz kanısındayım.

Geri