Araçla gelen standart kullanım talimatı hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Filay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araçla gelen standart kullanım talimatı hakkında

GNSpower link' Alıntı:
Valla henüz o atmasyon donanımı %100 garantili çözemedik. ((:

Astra-MY13_image_320x180_VX_N_AST_19134.jpg

şu klimadaki fan arttırma ve azaltma kısmındaki led'ler olabileceği konuşuldu ama teknik olarak o mantıkla baktığımızda klima düğmesinin üzerinde de led var o da aynı zımbırtı. ((:

Tamamen kandırıldığımızı düşünüyorum. (:

tahminim o opsiyon Türkiyeye gelen tüm araçlarda var. Yurt dışında daha farklı hatta bizden daha az özelliklere sahip olan astra lar var.

almanyada uzaktan kumanda olmayan modelin mevcut olduğunu duymuştum. Serrvisimize gelen bir astrada orta bilgi ekranında bizdeki gibi yol bilgisayarı grafik bile değildi. Arazı kodları KOD XX  şeklinde yazıyordu. örneğin Adamın cam suyu bitince bizdeki gibi resim altında ön cam yıkama seviyesi kontrolü yerine Code XX yazıyor

ahada resim bu

images

Reset-service-light-indicator-Opel-Astra-J.jpg

Aracınız kurcalamaktan çekinmeyin hanımefendi. kurcalamadan öğrenemezsiniz ayrıca aracınıza orjinal bluetooth özelliği kazandırmak için ya bluetooth kiti almanız lazım opelin arhinal kiti 700 tl den fazla montajla beraber 850 civarı olur ama bunu yapmak yerine navigasyon cihazı öneririm hem bluetooth özelliğini hem bir çok özelliği arabanıza kazandırmış olursunuz örneğin tv geri görüş kamerası özellikle park etmek için çok işinize yarayacak. Fiyat olarak da 1200 gibi toplamda maliyeti olur serviste taktırmadığınız sürece.

editionda follow me yi ben bulamadim

sallierim link' Alıntı:
editionda follow me yi ben bulamadim
Ben denemedim hiç ama olacağını da sanmıyorum enjoy plusta olabilir.

Ynt:

Arabayi stop ettiniz. Kapiyi acip bir kere selektör yaptiginizda follow me devreye giriyor. 2012 makyajli edition sahibiyim.

Ynt:

faruk4143 link' Alıntı:
Arabayi stop ettiniz. Kapiyi acip bir kere selektör yaptiginizda follow me devreye giriyor. 2012 makyajli edition sahibiyim.
thnxx yarın deneyecem

thnxx Bende bir deneyeyim makyajsız 2012 benimki ama umutlu değilim pek.

niko22 link' Alıntı:
thnxx Bende bir deneyeyim makyajsız 2012 benimki ama umutlu değilim pek.
merak etme aga sendede var

Yoldaş'ımı park ettikten sonra eve gelip, sürekli camdan baktığım için sanırım bende de follow me var  :)

Geri