Araçlarımız İçin Gerekli Şeyler

Ynt: Araçlarımız İçin Gerekli Şeyler

Arkadaşlar almak isteyen varsa mesajlarını gün boyu bekliyorum......Fiyat 100 TL'ye olur dediler(Paspas Z-texh 3 Boyutlu) Link önceki sayfalarda mevcut...

warlordares link' Alıntı:
Arkadaşlar almak isteyen varsa mesajlarını gün boyu bekliyorum......Fiyat 100 TL'ye olur dediler(Paspas Z-texh 3 Boyutlu) Link önceki sayfalarda mevcut...

walla dostum resimden birşey anlaşılmıyor. sen al memnun kalırsan resimlerini felan da paylaşabilirsen ben de alırım... toz arabanın heryerinde güreşiyor... 011zaa

trk_187 link' Alıntı:
[quote author=warlordares link=topic=1002.msg22378#msg22378 date=1301903419]

walla dostum resimden birşey anlaşılmıyor. sen al memnun kalırsan resimlerini felan da paylaşabilirsen ben de alırım... toz arabanın heryerinde güreşiyor... 011zaa
[/quote]

hehe :) valla bu gidişle öyle olacak sanırsam... :) alırım fotoları koyarım... ben beğendim ürünü...

biraz daha ayrıntılı bilgi? siparişi havuzda olduğu gibi kendimiz mi verecez? indirimli fyat nı uygulayacaklar? kargo ücreti var mı yok mu? taksit imkanları nasıl olacak?

hllb link' Alıntı:
biraz daha ayrıntılı bilgi? siparişi havuzda olduğu gibi kendimiz mi verecez? indirimli fyat nı uygulayacaklar? kargo ücreti var mı yok mu? taksit imkanları nasıl olacak?

abi iki kişiyiz :) adamlar 100 TL den aşağı olmaz dediler...kargo ücreti de var sanırsam...taksit imkanı vade farklı alıyorlar..

warlordares link' Alıntı:
[quote author=hllb link=topic=1002.msg22409#msg22409 date=1301908305]

abi iki kişiyiz :) adamlar 100 TL den aşağı olmaz dediler...kargo ücreti de var sanırsam...taksit imkanı vade farklı alıyorlar..
[/quote]
pahalı o zaman yaw. kargo ücreti de var :) hadi gm orjinal diye fiyata biniyor bunlara ne oluyor :P boşver o zaman paspas 100tl çok

akın hocam havuz aldığımız firma paspas yapmaz mı ki?

yok yaw aradım 50 tl ye orijinalin aynısı paspas yapın diye. olmaz dediler :)

yok üretmiyorlarmış :) fiyattan değil :)

Geri