Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onurer link' Alıntı:Cosmo alırsanız en azından jantlarını sport almak için bayiye sorun çünkü cosmo'nun jantları gerçekten olmuyor o arabaya
BÜLENT link' Alıntı:Ben olsam cosmo alirdim.
Nitekimde öyle yaptim.
AFL sonradan yaptiranazsiniz ama muzik tesisati vs.
Sonradan yaptirabilirsiniz imkan varsa bide sunroof eklettimi 10 numara olur.
Bu kadar yoruma rağmen hala kafanızdaki durum netleşmedi ise yapacak bir şeyimiz yok. Zaten bu sorunun bir tane doğru cevabı da yok. Zevk ve tercih meselesi olduğu için bu soruya sizden başkasının tam doğru cevap verme şansı bulunmamakta. Dolayısıyla kararınız hayırlı olsun. Astra ile doğru isabeti gerçekleştirerek büyük bir adım atmışsınız zaten, ancak güzelliğin ayrıntılarda olduğu da bir gerçeklik, o nedenle de umarım doğru kararı verirsiniz. special_YeahJambon link' Alıntı:Yorumlarınız için çok teşekkürler ama kafamda hala bi karar oluşmadı
Açıkçası beklemekte istemiyorum.Adam bana salı gelicek yeni arabalar dedi.Büyük ihtimalle düz opsiyonsuz olur hepsi.
aslında cosmo+sunroof en iyi tercih gibi duruyor.65-66 civarına gelicek.Sport+still paket ise 61 bin lira.Cosmo nun koltuklarını bilemiycem binmediğim için ama sportun koltuk ve diresiyonu on numara geldi bana.Sonuçta arabayı en az 3-4 sene kullanıcam gibi, o yüzden keyifle binebilceğim bişi olsun istiyorum.Sport+still paket beni tatmin eder ama aklımda hep bi afl farlar kalıcakvalla bilmiyorum napıcam battle_Teroriste