arıza lambası hk

Konya'da benim bildiğim her opel sıralı sistem tüp taktırdığı zaman bu arıza lambası yanıyor. yanıyor ama arıza olduğu için değil bir problem çıkmıyor yani.bende corsa b var benimkide 2 yıldır yanıyor ama hala bir problem çıkmadı.

arkadslar bu ısıgın yanması hayra alamet degıl.ısıgın yanması lpg sıstemını takan yerın basarısızlıgını gosterır.hele de motor arıza ısıgını ıptal ettırme gafletınde de bulunmayın. gercekten bır problem olunca nasıl anlayacaksınız kı?

torsion' Alıntı:
arkadslar bu ısıgın yanması hayra alamet degıl.ısıgın yanması lpg sıstemını takan yerın basarısızlıgını gosterır.hele de motor arıza ısıgını ıptal ettırme gafletınde de bulunmayın. gercekten bır problem olunca nasıl anlayacaksınız kı?
Başarılı montaj olunca ışık yanmıyo mu demek istiyosun ? Başarılı montaj dediğin nasıl oluyo ? Lpg kitinin markasına göre mi değişiyo ? Ekarizma nın dediği gibi Opel inde lpg kullanıp da arıza ışığı yanmayını hiç görmedim daha.Ayrıca dediğin gibi arıza ışığını iptal ettirmek delilik bence .. :(

bizde yanmıyor nedense 2 arabamızda da brc sequent 24 sistem var

bu arada aracın km de ne kadar yakıyor, öğrenmem mümkünmü ???

walla arkadaslar benim araç lpg de sehir içi 120 şehir dısı 95-100 (3000deviri geçmemek kaydı ile)

benzinde ise şehir içi 200-210 şehir dışı 180-190 arası değişiyor

firarisevdam' Alıntı:
walla arkadaslar benim araç lpg de sehir içi 120 şehir dısı 95-100 (3000deviri geçmemek kaydı ile)

benzinde ise şehir içi 200-210 şehir dışı 180-190 arası değişiyor
nörüyon kardeş nerdeyse beleş binecen:D

astrammm' Alıntı:
nörüyon kardeş nerdeyse beleş binecen:D
+ 8642
Bize de açıkla bu işin sırrını da bilelim.Bende 1.6 var(2004 model 32.000 km de) Ş.içi 150-160 ytl şu anda gaz 1.430 Manisa da ??? :confused:

Geri