arıza lambası neden sık yanıyo???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar vectra b nin arıza lambası sık sık yanıyo. stop edip çalıştırınca sönüyo. uzun yolda tam hızlanıyom tak arıza lambası yanıyo yavaşla... anlamadım gitti...

musa haberin war mı bizim arabadan??? babam belki sölemiştir...

bendede aynı şey oldu. 1-2 hafta sonra kendiliğinden geçti. Araba kendi kendine stop ediyordu. (eğer boşta ise) Tech 2 den sonra enjektör sensorü dedi. arabanın her yeri sensor olduğu için bir şey demek zor. Sen iyisi tech 2 yle baktır. İnşaallah büyük bir sorun değildir.

en güzeli serwise götürmek derim ben

hızlanmalarda yanıp 2-3 sn süreliğine sönüyorsa o2 sensör olma ihtimali var.Ezbere yanlış olur bence tech2 cihazına bağlatıp arıza koduna baktırmalısın .zaten koddan belli olur.

Evet aynı sorunu bende yaşadım

Direk yetkili servise gidiyorsun, aracı TECH2 ye bağlıyorlar, yazılımı yeniliyorlar, sorun felan kalmıyor...( işlem 30 dakika sürüyor ama)
Ayrıca bu işlem için parada almıyorlar...

Kolay Gelsin...

musa tech 2 cihazı sizdekinden mi oluyo???

marikan' Alıntı:
musa tech 2 cihazı sizdekinden mi oluyo???
mustafa yaptım ya sızın arabanın arıza lambasını sökmuslerdı aldıgınızda baban getırdı lambayı yenıledık sımdıde makınaya baglmadım bırdaha bı ara getırsın baglayım bızımkı kts 550 ama nerdeyse herseyını çözer opelın. kelebek bogazını temızledım gecen hafta.. senın haberın yok senın aklın fıkrın derslerınde:D:D sen merak etme sen okumana bak aslanım oplın emın ellerde

yaw musa bayramda da yanıyodu... uyuz oldum... zırt bırt yanıp duruyo...

mustafagokay' Alıntı:
Evet aynı sorunu bende yaşadım

Direk yetkili servise gidiyorsun, aracı TECH2 ye bağlıyorlar, yazılımı yeniliyorlar, sorun felan kalmıyor...( işlem 30 dakika sürüyor ama)
Ayrıca bu işlem için parada almıyorlar...

Kolay Gelsin...
Evet bence arıza kodlarını böylelikle iptal ediyorlar, arıza uyarısı gidiyor, arıza devam ediyor. EGR valfi sorun çıkardığı için iptal etmek , veya airbag uyarısı yandığı için iptal etmek gibi birşey sonra da önden 150 ile geçirdim bu hava yastıkları neden patlamadı diye site yaparız. Tipik Türk usulü tamirat.

Ümi:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri