arkadaşlar vectra b nin arıza lambası sık sık yanıyo. stop edip çalıştırınca sönüyo. uzun yolda tam hızlanıyom tak arıza lambası yanıyo yavaşla... anlamadım gitti...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa yaptım ya sızın arabanın arıza lambasını sökmuslerdı aldıgınızda baban getırdı lambayı yenıledık sımdıde makınaya baglmadım bırdaha bı ara getırsın baglayım bızımkı kts 550 ama nerdeyse herseyını çözer opelın. kelebek bogazını temızledım gecen hafta.. senın haberın yok senın aklın fıkrın derslerınde sen merak etme sen okumana bak aslanım oplın emın ellerdemarikan' Alıntı:musa tech 2 cihazı sizdekinden mi oluyo???
Evet bence arıza kodlarını böylelikle iptal ediyorlar, arıza uyarısı gidiyor, arıza devam ediyor. EGR valfi sorun çıkardığı için iptal etmek , veya airbag uyarısı yandığı için iptal etmek gibi birşey sonra da önden 150 ile geçirdim bu hava yastıkları neden patlamadı diye site yaparız. Tipik Türk usulü tamirat.mustafagokay' Alıntı:Evet aynı sorunu bende yaşadım
Direk yetkili servise gidiyorsun, aracı TECH2 ye bağlıyorlar, yazılımı yeniliyorlar, sorun felan kalmıyor...( işlem 30 dakika sürüyor ama)
Ayrıca bu işlem için parada almıyorlar...
Kolay Gelsin...