arıza lambası neden sık yanıyo???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Papirus' Alıntı:
Evet bence arıza kodlarını böylelikle iptal ediyorlar, arıza uyarısı gidiyor, arıza devam ediyor. EGR valfi sorun çıkardığı için iptal etmek , veya airbag uyarısı yandığı için iptal etmek gibi birşey sonra da önden 150 ile geçirdim bu hava yastıkları neden patlamadı diye site yaparız. Tipik Türk usulü tamirat.

Ümi:cool:

Katılıyorum....

İki hafta önce Ankara Opal'de balataların incelmiş ama 1000 km daha gider dediler..Bunu ısrarla söylediler. Hatta daha önce de o diskleri zımparalama türü bir işlemden geçirtmem için öneride bulunulmuştu! TİPİK TÜRK USULÜ TAMİRAT cümlesini ben de orada (Opal'deki yetkili servis elemanı arkadaşa ) sarfettim kasıtsızca ,hep birlikte güldük (!)..Çocuklarımızı alıp yola çıkıyoruz bu arabalarda ,yetkili servisin şuuruna bakın, bakın da kanınız donmasın !..:confused:

marikan' Alıntı:
arkadaşlar vectra b nin arıza lambası sık sık yanıyo. stop edip çalıştırınca sönüyo. uzun yolda tam hızlanıyom tak arıza lambası yanıyo yavaşla... anlamadım gitti...

Büyük ihtimalle Oksijen sensöründen kaynaklanıyordur.Makinaya bi bağlat istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri