Arıza Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar acilen fikirlerinize ihtiyacım var.aracım 95 model astra.dün 120 km kadar yol yaptım.bu süre içersinde en az 5-6 defa motor arıza lambası yandı.her seferindede biryerde durup arabayı stop edip tekrar çalıştırdım ve ışıktan kurtuldum.ama devemlı ışık kendini tekrarlıyo.araç seyir esnasında bazen tekleme yapıyo.bi fikri olan varmı arkadaşlar.Ne yapmalıyım?İnşallah bişey açmaz başıma.:(

Servİse GÖtÜr Derİm Tech 2 Ye BaĞlat Sorun BÜyÜmeden Ayni Şey Benİm BaŞima Geldİ Orali Olmadim Kalorİfer PeteĞİ Ve Borulari DelİnmİŞ Masraf BÜyÜk Oldu.

Merhaba,
Sorun agr ' den kaynaklanıyor olabilir.

sağolun arkadaşlar ilginizden dolayı.en yakın zamanda bi servise gitcem inşallah.

arkadaşlar peki istanbulda güvenilir nereye gidebilirim bu sorunum için?bağcılarda oturuyorum bu arada.

opel team tabiki sana biraz uzak bostancıda ama ben beylikdüzünden gidiyorum

teşekkürler astra njoy.avrupada aynı kalitede ve aynı ayarda bulmam mümkün değilmi peki?uzak kalıyo gerçekten.

Arabanın garantisi bitsin zaten bakımlarını bende opel team'de yaptırıcam dizellerin 30.000 bakımına servis tahmini 400 ytl istiyor içim parçalanıyo verilen paraya yaptıklarıda bişey yok.

arkadaşlar bugün bosch car servise gittim güngörene.cihaza bağladılar arabayı.bobin arızalı dediler.1-2 gün bin arıza ışığı tekrar yanarsa bi daha gel gene bağlarız dediler(ücretsiz).eğer bobin değişirse 150 ytl + 20 ytl işçilik dediler.parça tabiki orjinal.nasıl sizce?fiyat ve teşhis?

Geri