Arıza Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende bosch servise gidiyorum.chidely in değiştirdiği bobini (delphi) iki ay önce bende değiştirdim.180 ytl verdim.anlaşılan fiyat neredeyse standart.

arkadaşlar bugün bosch car servise gittim güngörene.cihaza bağladılar arabayı.bobin arızalı dediler.1-2 gün bin arıza ışığı tekrar yanarsa bi daha gel gene bağlarız dediler(ücretsiz).eğer bobin değişirse 150 ytl + 20 ytl işçilik dediler.parça tabiki orjinal.nasıl sizce?fiyat ve teşhis?

Teşhis büyük ihtimalle doğru.Benim arabada bobini değiştirmeden önce tekliyor ve arıza lambası yanıyordu.tech 2 ye bağladılar ,4 silindir tekleme problemi gibi birşeyler söylediler.Bobin değişince problem bitti.

tech 2 ye bizim f ler nerden bağlanıyor
benim daha önce başıma geldi bikaç defa lamba yandı,korktum kenara çektim stop edip sağına soluna baktım bişey göremeyip devam ettim
bikaç defa daha yandı ara sıra ama tekleme vs hiç bişe olmadı
nedir anlamadım seneler oldu bişey de çıkmadı :D

benim daha önce başıma geldi bikaç defa lamba yandı,korktum kenara çektim stop edip sağına soluna baktım bişey göremeyip devam ettim
nedir anlamadım seneler oldu bişey de çıkmadı :D
direksiyon kutusunun altından bağladı.adam bilmiyomuş zaten bilgisayarda her marka ve modele göre tarif ediyo.ordan not aldı ve bağladı

vay be bizim araçta bilgisayara bağlayacak yer yoktur diye düşünüyodum ben hep :D
o lamba dediğim gibi bende bikaç defa yandı herhangi bişey olmadı sonra söndü

vay be bizim araçta bilgisayara bağlayacak yer yoktur diye düşünüyodum ben hep :D
o lamba dediğim gibi bende bikaç defa yandı herhangi bişey olmadı sonra söndü
olmazmı be abi.efsanedir f serisi :D senin sorunun ne güzel kendini tekrarlamamış.ben bu gidişle bobini değiştircem.

oy oy..
efsane de işte arada parça değiştirme derdi de olmasa :D :D
gülü seven misali dikeninede katlanıyoruz.bugün tekrar gittim servise bu seferde krank sensöründen dedi anlamadım bişey.parça yokmuş ellerinde değiştiremedik.85 ytl + 40 ytl işçilik dediler.nasıl sizce arkadaşlar?orj. gm marka sensör.

nedir anlamadım seneler oldu bişey de çıkmadı
:D

abi ilgilenmeyince küsmüş olmasın sakın sana :kop::D

Geri