Arkadaşlar merhaba, bugün aracı yıkamaya sokacaktım, eşim çocuğun arka koltukta sıcakladığını söyleyince sağ arka camı indirdim bir süreliğine ama bir daha kaldıramadım, zaten kendi düğmesinden kalkmıyordu şoför tarafından müdahale ediyordum ancak şimdi oradan da kapanmıyor, araçtan inip kontağı sağa basılı tutarak denedim tüm camlar kapanıyor ama onda yine hareket yok hemen sanayiye götürdüm ama oradaki oto elektrikçi kapı döşemesinin söküleceğini cam kartının değişmesi gerektiğini Astra g'lerin kartlı olduğunu filan söyledi, araçtan indim ve usta tekrar deneyelim deyince dışardan hemen kontağı çevirip çalıştırdım, denedik ama nafile sökelim filan deyince sanayide söktürmeye çekindim, aracı bindim bu seferde direksiyon kilitlenmiş, araç çalıştığı ve geri vitese takıp ilerlediğim halde hiç dönmüyordu, kontağı kapatıp tekrar çalıştırınca kendine geldi, heralde inip binerken nasıl olduysa kontak üzerindeyken kilitledim ayağımla (hiç kontak üzerindeyken olmamıştı ama araç çalışmazken yani durur şekilde araçtan inerken ayağımın sürtüp direksiyonu sağa hareket ettirmesi ile kilitlendiği oluyordu)
camın kalkmaması sigortadan kaynaklanıyor olabilir mi ? çok masraf çıkar mı ? sol arka camda indirip kaldırırken saçmalıyor (uzun süredir böyle) aşağı indirince iniyor ama yukarı tuşuna tık tık tık basınca çıkıyor eğer basılı tutarsam bir aşağı bir yukarı yapıp saçmalıyor.
Başına gelen oldu mu ?
Aracımın filtreleri ve yağı da değişecek, buji + tüm filtre + yağ için özel servis 260 dedi, umarım cam için çok masraf çıkmaz
camın kalkmaması sigortadan kaynaklanıyor olabilir mi ? çok masraf çıkar mı ? sol arka camda indirip kaldırırken saçmalıyor (uzun süredir böyle) aşağı indirince iniyor ama yukarı tuşuna tık tık tık basınca çıkıyor eğer basılı tutarsam bir aşağı bir yukarı yapıp saçmalıyor.
Başına gelen oldu mu ?
Aracımın filtreleri ve yağı da değişecek, buji + tüm filtre + yağ için özel servis 260 dedi, umarım cam için çok masraf çıkmaz
Son düzenleme: