arka kaliperden çok fena ses geliyor

yasincan51

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracım 2013 model son 1 haftadır aracın arka sağ tekerinden çukurlarda çok fena ses geliyordu bu gün aklıma geldi. kaliperi bi salladım bayağı oynuyor aracın garantisi bu temmuz da dolacak ben niğde deyim bakım için kayseriye gitmem lazım aceba burda özel servistemi yaptırsam yoksa kayseriye servisinemi götürsem kayseriye gidip gelmem 70 tl yi bulur birde garanti kapsamında mı yaparlar yoksa ücret talep ederler mi? sizce ne yapmalıyım

Ynt: arka kaliperden çok fena ses geliyor

Garantiniz varsa serviste ucretsiz yaparlar.
Kaliperle ilgili gerekli tûm detaylar forumda mevcut.

yasincan51 link' Alıntı:
aracım 2013 model son 1 haftadır aracın arka sağ tekerinden çukurlarda çok fena ses geliyordu bu gün aklıma geldi. kaliperi bi salladım bayağı oynuyor aracın garantisi bu temmuz da dolacak ben niğde deyim bakım için kayseriye gitmem lazım aceba burda özel servistemi yaptırsam yoksa kayseriye servisinemi götürsem kayseriye gidip gelmem 70 tl yi bulur birde garanti kapsamında mı yaparlar yoksa ücret talep ederler mi? sizce ne yapmalıyım

bayram öncesi ben servise gittim izolasyonun fayda etmediğini başka çözüm istediğimi söyledim yeni parça sipariş ettiler garanti onayladı ama henüz parça gelmedi bayram araya girdi bakalım yenisi nasıl olacak ya da zamanla eskisi gibi mi olacak?

olmazsa sabah servisle görüşmekde fayda var demi

Ynt: Ynt: Ynt:

ozgun88 link' Alıntı:
Bir daha sıkıntı oldu mu peki
Su an yok ama zamanla olur mu bilmiyorum :)

bu gün içimde kalmasın diye özel bi opel servisine gittim. adam değişirsek 650 tl dedi. kapıyı zor bulup çıktım :) şaka biyana usta dedim durum bu ustada bu her opel de ve chavolet de kronik hepsi yapıyor bunu arabanın garantisi varsa git değiştir. şimdi bunun gelişmişini yaptılar tanesi 650 tl dedi. bende teşekkür ettim. hemen çıktım.

bu arada garantiden değişirler mi yoksa tamir mi etmeye çalışırlar arkadaşlar ilk gittiğinizde mi değiştirdiler değitiren arkadaşlar bişey demem gerekiyor mu servise hani değişilmesini talep ediyorum diye falan

Geri