arka kaliperden çok fena ses geliyor

Ynt: arka kaliperden çok fena ses geliyor

sallierim link' Alıntı:
6 ay once degisti 3000 km yaptim simdilik bir sikinti yok :)

6 ayda 3000 KM mi? :) 8 ayda 25.000 diyen tanıdığım var. Adı Mücahit :D

yasincan51 link' Alıntı:
bu gün içimde kalmasın diye özel bi opel servisine gittim. adam değişirsek 650 tl dedi. kapıyı zor bulup çıktım :) şaka biyana usta dedim durum bu ustada bu her opel de ve chavolet de kronik hepsi yapıyor bunu arabanın garantisi varsa git değiştir. şimdi bunun gelişmişini yaptılar tanesi 650 tl dedi. bende teşekkür ettim. hemen çıktım.

bu arada garantiden değişirler mi yoksa tamir mi etmeye çalışırlar arkadaşlar ilk gittiğinizde mi değiştirdiler değitiren arkadaşlar bişey demem gerekiyor mu servise hani değişilmesini talep ediyorum diye falan

Hocam 2013 model aracın garantisi 2015'e kadar değil mi? Bilmediğimden soruyorum.

mucahitduran link' Alıntı:
6 ayda 3000 KM mi? :) 8 ayda 25.000 diyen tanıdığım var. Adı Mücahit :D
Müco 3 yilda 11 bin yapanda var adi ben.  011zaa

yasincan51 link' Alıntı:
bu gün içimde kalmasın diye özel bi opel servisine gittim. adam değişirsek 650 tl dedi. kapıyı zor bulup çıktım :) şaka biyana usta dedim durum bu ustada bu her opel de ve chavolet de kronik hepsi yapıyor bunu arabanın garantisi varsa git değiştir. şimdi bunun gelişmişini yaptılar tanesi 650 tl dedi. bende teşekkür ettim. hemen çıktım.

bu arada garantiden değişirler mi yoksa tamir mi etmeye çalışırlar arkadaşlar ilk gittiğinizde mi değiştirdiler değitiren arkadaşlar bişey demem gerekiyor mu servise hani değişilmesini talep ediyorum diye falan

Hocam ben izolasyonun kar etmediğini kalıcı çözüm istediğimi söyledim tornacıda burçlamaya razıydım sagolsunlar garantiden değişimini yazdılar

B֜LENT link' Alıntı:
Müco 3 yilda 11 bin yapanda var adi ben.  011zaa

Abi sende şirket arabası var. Deniz kardeşim okula gidip geliyor daha genç. Ben Adana'da Astra'mla okula gitme imkanım olsa ֖zsüt'ün oralarda piyasa yapmaktan ekmek paramı dahi benzine verirdim heralde :D

evet garantisi 2015 e kadar aracın ama başta da belirttim ya ben niğde deyim servis en yakın kayseride var bende küçük bişeyse buda yaptırıyım te oraya gitmeyim dedim ama anladım ki büyük bişeymiş. inş. direkt değişim yaparlar bu gün sanayideki ustada dedi. tornada bişeyler yaptırırım ama sağlıklı olmaz en iyisi garantiden yaptyır dedi.

yasincan51 link' Alıntı:
evet garantisi 2015 e kadar aracın ama başta da belirttim ya ben niğde deyim servis en yakın kayseride var bende küçük bişeyse buda yaptırıyım te oraya gitmeyim dedim ama anladım ki büyük bişeymiş. inş. direkt değişim yaparlar bu gün sanayideki ustada dedi. tornada bişeyler yaptırırım ama sağlıklı olmaz en iyisi garantiden yaptyır dedi.

aslında torna ile olayı çözen çok ama bana Aydın Surtaş'da şunu dedi usta "hocam torna yaptığımız 2 araç erken balata bitirme sorunu ile geldi bizde buna bağladık" dedi artık doğruluk payı nedir bilmiyorum :(

Kaliper sesi ile ilgili çözüm yakında arkadaşlar bir iki güne test yapacak Emrah (emrah64) kolay basit ve hepsinden önemlisi ucuz. ;-) torna falan uğraşmaya gerek yok oysa biz razıydık tornaya. (Emrah'la birlikte)
Aslında problem Opel 'e has değil arkadaşlar Subaru imprezada var Nissan da var. Vw Passat ta olduğu söyleniyor(vw özel servisi ) telefondayım şuan paylaşamıyorum ama YouTube da video var bunlarla ilgili.
Garantisi olan servise gidip giderilmesini talep etsinler ama benim gibi garantisi bitenler için servis çok yüksek mebla talep ediyor.

ozgun88 link' Alıntı:
aslında torna ile olayı çözen çok ama bana Aydın Surtaş'da şunu dedi usta "hocam torna yaptığımız 2 araç erken balata bitirme sorunu ile geldi bizde buna bağladık" dedi artık doğruluk payı nedir bilmiyorum :(

aynen bugün özel servisteki ustada buna benzer şeyler söyledi bu arada benim frenlerde gevşeme var sanırsam buda ondan kaynaklanıyor

Geri