Arka park lambası hakkında bilginize ihtiyacım var!

Ynt: Arka park lambası hakkında bilginize ihtiyacım var!

ulas79 link' Alıntı:
valla yardımı olurmu bilmiyorum geçen sene sol stop ampulüm patlamış ekranda uyarı vermişti ama yazı olarak ne yazmıştı hatırlamıyorum.

Sadece o anda mı hata mesajı aldınız yoksa ampul değiştirene kadar her kontak açılışında bu mesajı aldınız mı? Merak ettim!...

Gündüz farları ve plaka lambalarında araç her çalıştığında hata mesajı veriyor, buna eminim...

benim de geri vites lambam patlamış uyarı vermedi tesadüfen farkettim ama servisede sormadım neden uyarı vermedi diye hiç aklıma gelmedi

SaRıMoLLa link' Alıntı:
Sadece o anda mı hata mesajı aldınız yoksa ampul değiştirene kadar her kontak açılışında bu mesajı aldınız mı? Merak ettim!...
ampulü değiştirene kadar sürekli verdi.

Bende de arka sağ içteki park ampulünde sorun olmuştu bagaj kapağı üzerindeki yani ve yol bilgisayarında uyarı çıkmıştı, Arka sağ park arıza şeklinde. Aracım 2011 1.3 dizel Cosmo. Yalnız uyarıyı sadece kontak açıldığında Kontrol ediliyor yazısından sonra ve marş bastıktan sonra veriyor sonra kayboluyor ekranda kalmıyor yani. Hatta çıkıp elimle vurmuştum, 2 tıklık işi varmış :)

Yazılanlardan şu çıkıyorki; 2012 ye kadar mevcut olan sistem, 2012 de astra larımıza veda etmiş...  046thumbsdown

Geri