Ynt: Arka silecek/silgeç
İki üç kere kaldırıp indirince çok kolay oluyor. Öhm. Bu nasıl muhabbet. ((
İki üç kere kaldırıp indirince çok kolay oluyor. Öhm. Bu nasıl muhabbet. ((
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:İki üç kere kaldırıp indirince çok kolay oluyor. Öhm. Bu nasıl muhabbet. ((
MeRt link' Alıntı:Yada bir sefer kaldırdıktan sonra bu kıvama gelecek diye düşünüyorum.
Karşılaştırabilmek için ilk kaldırışımda bende video çekip bu başlığa eklerim.
GNSpower link' Alıntı:Beyler bu konudaki iddialarımı geri almış bulunmaktayım, herkesin sileceği kalkacak diye birşey olmayabilir. (
Geçen bir makyajlı edition'ın arka sileceğine asıldım, hatta kanırttım bir yere kadar lakin gelmedi. Kopacak sandım valla. ( Ha neden kalkmıyor, kalkmayan silecek mi olur bu konular Opel'i ilgilendirir ama kalkmıyorsa kaldırmaya çalışırken elinizde kalmasın, en kötü servise götürün, verin ellerine, kaldırın ulan bunu deyin. (
GNSpower link' Alıntı:Beyler bu konudaki iddialarımı geri almış bulunmaktayım, herkesin sileceği kalkacak diye birşey olmayabilir. (
Geçen bir makyajlı edition'ın arka sileceğine asıldım, hatta kanırttım bir yere kadar lakin gelmedi. Kopacak sandım valla. ( Ha neden kalkmıyor, kalkmayan silecek mi olur bu konular Opel'i ilgilendirir ama kalkmıyorsa kaldırmaya çalışırken elinizde kalmasın, en kötü servise götürün, verin ellerine, kaldırın ulan bunu deyin. (
kürsad link' Alıntı:Kalkmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Serviste kaldırmaya yardımcı olurlar. Herkesinki kalkacak diye birsey yok rtukten ceza gelmeden kacalim
BÖLENT link' Alıntı:Daha yenimi kesfettin mert yuhhh yani
Senki astra ustune master yapmis adamsin.