arka sis farı

ucuz yollu modifiye arka sis farına bağlıcaksın içerden tuşa bastın mı çaka çaka gidecek

Arkadan gelen insanların rahatsız olabileceğini düşünmüyormusunuz peki hiç ? Bukadar mı benciliz yani...

Arkadakıne Çok Kotu Etkı Eder Bence.Polisler Tarafından Ceza Yemeyeyin Sonra...

o zaman aksesuarcılarda stılanlardan alıcan bağlıyacan her ihtimale karşı bi sigorta belki bi röle

çok fazla göz almıyacağına eminim çünkü üstüne şapka tarzı bişet geçiriliyor artı reflektörün içinde olucak bide araba zaten gsi arkamdaki en fazla 3 5 sn görür :D

irfan toprağım tam angara işi ama

kısa süreli yanacağı için pek o kadar rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama ben gündüz kullanım için güzel olcağını düşünüyorum

çok fazla göz almıyacağına eminim çünkü üstüne şapka tarzı bişet geçiriliyor artı reflektörün içinde olucak bide araba zaten gsi arkamdaki en fazla 3 5 sn görür :D

Umarım dediğiniz gibi olur da göz almaz ;) Hem siz mutlu olun hemde insanları rahatsız etmeyin en güzeli bu trafikte az da olsa saygı göstermek gerçekten güzel bişe... Bazı insanları anlamıyorum sırf kendileri gösellik için bir çok şey yapıp bizleri rahatsız ediyorlar.Zaten arkalarından güzel dualarda ediyoruz...

ankara işi dersen olmaz ama denizcim sincan işi diyeceksin ben yenimahalleliyim(batıkent) bizde öle çakma aksesuar olmaz :D:D

çakar yerine strobe light diyelim

Geri