arka sisleri çiftledim....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakın bu araç bizim alt sokakta bunu görünce arkaları çiftlemenin ne kdr da sıradan ve basit olduğunu göreceksiniz...:D

Ekli dosyalar

• 24102009_001.webp
    24102009_001.webp
    66.3 KB · Görüntüleme: 18
Benim sislerde orjinal yani tek olarak duruyor. Fırsat bulunca bende diğerini aktif yapıcam.
Arkadaki sisin çift yanması bence daha iyi. Yoğun siste, öndeki araç daha çok farkedilir. Arkadaki araç için bile faydali. Yalnız normal havada kullanılmasına bende karşıyım.

bakın bu araç bizim alt sokakta bunu görünce arkaları çiftlemenin ne kdr da sıradan ve basit olduğunu göreceksiniz...:D
bu arkaları çiftlememiş, önleri arkaları yanları yüzlemiş :D
Arkadaşlar sisleri bende çifledim.
Normal zamanda kullanmıyorum
Nedeni ise şu arkadan çok yaklaşan olduğu zaman basıyorum uzaklaşıyor.

Sürekli açık kalması arkadan geleni rhatsız eder. parlak yanıyor çinkü.
Sürekli açık brakma gibi niyetiniz varsa o ampülleri park ampülleri ile değiştrin normal yansınlar.
bu iyi fikirmiş, ben de uygulayayım en iyisi

Arkadaşlar sisleri bende çifledim.
Normal zamanda kullanmıyorum
Nedeni ise şu arkadan çok yaklaşan olduğu zaman basıyorum uzaklaşıyor..

Önceki aracımda, böyle atraksiyon yapanlara karsı benimde kullandığım etkili bir yöntemdi.

Benimde tek yanıyor. Lamba patlamış sanmıştım. Adama dedim tek yanıyor lamba takalım dedi o öyle tek takılıyor. :D Orda öğrendim... Benim kablo hattı yok ama baktım... Tek taraflı yanıyor..

Benimde tek yanıyor. Lamba patlamış sanmıştım. Adama dedim tek yanıyor lamba takalım dedi o öyle tek takılıyor. :D Orda öğrendim... Benim kablo hattı yok ama baktım... Tek taraflı yanıyor..

arabayı ilk aldığımda benimde canım çok sıkılıodu bazan vuruyordum belki temas eder diye ama sonradan öğrendim arkadaki sislerin tek olduğunu. daha sonra sökmeye takmaya başlayınca onu yapayım dedim. kablo hattı zaten olmuyor yaparsan kendin çekiyorsun diğer sisten hat alıp.

arabayı ilk aldığımda benimde canım çok sıkılıodu bazan vuruyordum belki temas eder diye ama sonradan öğrendim arkadaki sislerin tek olduğunu. daha sonra sökmeye takmaya başlayınca onu yapayım dedim. kablo hattı zaten olmuyor yaparsan kendin çekiyorsun diğer sisten hat alıp.

Evet ben de olmazsa çiftleyeceğim uzun iş değilse eğer... Tek olunca olmuyor yaa...

On Numara Beş Yıldız Olmuş Aslından Onların İçine Flaşör Bağlıyabilirsin Patt Patt Yanıp Sönen. Formula Bir Araçlarında Oluyor Zaten Arka Sislerde Müsayit Zamanlarda Açarsın Disco Modu :D

Geri