Arkadan gelen vu vu gibi ses sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beycan27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beycan27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar. Öncelikle aracım 97 vectra gls. Aracımın arka tarafındandan vuv vuv vuv diye sanki lastiğin 1 tur dönüş şekli gibi. Ancak bu ses yolda durduğumda yok ama hareket haline geldiğimde başlıyor (ayağımın gazda veya gazda olmadan,vites boşta veya boşta olmadan taaki durana kadar). Bu arada rot balanscıya gittim aracı kaldırıp tekeri dinlediler sürüp baktılar bişey yok dediler. opel ustası araca bindi yanında bende vardım ben sesi duyuyordum o yok diyordu. benzer konular vardı ama kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada araç 63.000 km de rotlar değişti,debriyaj değişti,lastiklerim goodyear egp yeni rot balan ayarlar tamam.teşekkürler

Sorununuz ile alakasız olacak ama km'ye takıldım. 18 yaşında araç ve 63.000 km'de. Yılda yaklaşık 3.500 km yapar. Eğer orijinalse mutlaka neden kaynaklandığını bulun. Kıyılmaz o arabaya!

Arka lastikler ne kadar zaman oldu değişeli?

evet orijinal km . lastiklerim 1 ay oldu değişeli sıfır lastik balans ayarları falan yapıldı

opel ustası el frenini hafif çekerekden de denedi . rotlar değişirken balatalara baktılar 7.000 km falan gider dendi

Ayarı ile oynama oldu mu?

yo oynama yapılmadı

Lastikler yeni, fren ayarları ile oynanmadı bilyeler de sağlamsa o zaman dert etme keyfine bak.

opel ustasıda öyle dedi cıt ses yok ama sen nasıl duyuyorsan o sesi diye. yinede teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Geri