Arkadan plakaya ceza yazılıyormu?

bebek te bi kahvecinin önünde banada yazmışlardı taki tamam geldim sorun yok demi diye sordugumda yok yok bile demişlerdi.. devlete itiraz zor :)
 
Günahını almak istemem ama geçen gün 2. körpüye bağlanan emniyet şeridi olmayan bir tali yolda polisin biri bakıp bakıp elindeki kağıda plakaları not ediyordu.

Daha önce duyduğum kadarıyla yılda belli bir kotayı doldurmak zorundalar.
 
polislerin başlarındaki amirleri bu hafta şu kadar ceza yazmadan gelmeyin deyip salıyor sokağa polisleri bi bakıyosun bir anda Ankara nın her tarafı pois kaynıyor işte o zaman kaç defadır park ettiğiniz yere gelir polis park yasağı diye çektirir aracı ceza+park parası = 100 tl gider devlete.hiç olmadık yere radar koyar bide utanmadan burda hız sınırı 55 der. daha neler neleeer. bundan yaklaşık 3 ay önce çalıştığım şirketin arabası corsa van la kızılaya gidiyorum bilenler bilir Ziya Gökalp cd.sinden Atatürk bulvarına dönüşta tam köşede her zaman motorlu polis amcalar bekler. bende nazikçe dönüş yaptım ve hemen bil el kalktı havaya duuurrrrr, çek kenaraaa. buyurun memur bey. ehliyet ruhsat tabii. herşey tam, amaaaaaaa bu aracın ruhsatında kamyonet yazıyor. bu saatte buraya kamyonetin girmesi yasakkkk.izin belgesi gerek.tabi benim suratımda bir şaşkınlık ifadesi cevap veremiyorum ve indim arabadan ve aracın etrafını dolandım memr hayrola felan dedi bende büyüyünce tır olacak abisi dedim.tabi memur koptu ya arkadaş bunun neresi kamyon felan dediysemde yok neymiş ruhsatta öyle yazıyormuş.tabi 61 tl cezayı yedik.bideee şirketin olduğu için dokunmazmış onlara zihinyete bak.
 
Ben itiraz etmeyip ödemeye karar verdim. o saatte telefonda konuşup konuşmadığıma emin olamıyorum. geçmiş gün olduğu için. muhtemelen konuşmuşda olabilirim. şimdi itiraz edecez hakim gsm şirketine yazacak ordan geçmişmi konuşmuşmu diye;birde evet konuşmuş diye cevap gelirse sanırım cezamızda katlanabilir.
 
Geri
Üst