Arkadaşlar 97 Model Astra GLS 12.000 Uygunmu?

rockSEWER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,

çok yakın bi tanıdıktan 12000 ytl ye 97 şampanya renginde astra GLS anlaştım,Araba çok temiz ve 1 ay once trigerinden bilmem nesine kadar herseyini değiştirdi.12000 YTL verilir demi ? :S Bana uygun geldi sizde onay veriyor gibiyseniz yarına alıyorum :)

Cengiz eğer gerçektende temiz bi araçsa kusuru yoksa hiç düşünmeden al çünkü diri bi araçı bu fiyata alamazsın;) ama dediğim gibi diri olmasına dikkat et :( yoksa ocağına incir ağacı diker hiç çekinmeden:D :D :D

araçta bi sorun yoksa gayet güzel fiyat kaçırma derim ;)
ama yinede iyi bi ustaya kontrol ettir:good:

Özel mesajlarda yazmıştım ama burayada yazıyım öncelikle kaporta aksamı önemli boya yada değişen parça var mı sonra motordaki parçalarada baktırırsın değişmişmi değiştiyse yeni parçalar orjinal mi yan sanayi mi triger kayışı ne durumda aracı kullanırsın gaz yemesi nasıl kalkış duruş ona göre karar verirsin hayırlısı olsun ama en ince detaylarına kadar baktır çünkü en ufak birşeyde bile parçalar pahalı olduğu için çok masraf çıkabiliyor.

temizse fiyat iyi düşünme al

Bende arkadaşlara katılıyorum temiz olsun 500 ytl 1000ytl fazla olsun sonradan uğraşmaktansa......Hayırlı olur inşallah....

fiyat iyi ama araba nasıl acaba temizse kazası filan yoksa bakımlıysa hiç kaçırılmaması gerekir 12000 çok iyi fiyat

evet güzel fiyat.yalnız baktırmadan alma

Geri