Arkadaşlar 97 Model Astra GLS 12.000 Uygunmu?

97 model için çok iyi fiyat demişsiniz? e normalı ne kadar zaten bu arabanın? cevat abi 97 vectrayı zor verdi 12 ye. fiyatı bi araştırın bence.

walla yorum için hepinize teşekkür eedrim arkadaşlar, araç süper diyorlar babam gordu bugun anten otomatik kendi girip çıkıyomuş sanırsam :) o dahi çalışır durumda temiz bi arabaymış, işten izin aldım yarın goturuyorum arabayı servise, alırsam bu konu üstünden aracın goruntusunu paylaşıcam ;)

yorumlar için hepinize ayrı ayrı tşk ettim valla yüreğime su serptiniz.

97 model için çok iyi fiyat demişsiniz? e normalı ne kadar zaten bu arabanın? cevat abi 97 vectrayı zor verdi 12 ye. fiyatı bi araştırın bence.

12,500 e Gl nin müşteri hazır 13,000 desemde alıcak ama şu an biz satmıyoruz 12,000 e gls hemde temizse çok iyi fiyat;)

bence araştır temizini bulursan 13-14 e Vectra al çok daha mantıklı

walla yorum için hepinize teşekkür eedrim arkadaşlar, araç süper diyorlar babam gordu bugun anten otomatik kendi girip çıkıyomuş sanırsam :) o dahi çalışır durumda temiz bi arabaymış, işten izin aldım yarın goturuyorum arabayı servise, alırsam bu konu üstünden aracın goruntusunu paylaşıcam ;)

yorumlar için hepinize ayrı ayrı tşk ettim valla yüreğime su serptiniz.

evet anten öyle f kasalarda zaten 25 ytl lik bişey değilsede çok rahat yapılıyor :) ama 10 sene öncesine göre çok güzel özellikleride var kullandıkça hoşunuza gidicektir emin olun ;)

hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın..bu arada hararetten dolayı paniklemeyin,şehir içinde trafikte 90-100 arasında gider gelir ama yol açıkken 90 ın altına iner..100 ü geçerse panikleyin:D tek rahatsızlık veren konu budur f kasalarda..radyatörü,fanı,hortumları iyice kontrol edin.keyifli günlerde kullanın.

Cengiz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ayrıca nazarımızda deymesin maşallah:) en yakın zmanda fotolarını bekliyoruz;)

Geri