arkadaşlar aracıma park halinde çarpıldı pert olur mu?

Ynt: arkadaşlar aracıma park halinde çarpıldı pert olur mu?

Dingili şaseler tutuyor sanırım ve şaselerden sökülecek kadar darbe alınmışsa bence mutlaka perte ayrılmalı...

Edit:  Eğer ayrılmazsa mutlaka değer kaybı davası açın, başka bir konuda mevzusu geçmişti tam böyle durumlar için gerekli...

öyle imiş arabayı ikiye ayırmış alt takımını kaçla vurduysa artık bilemiyorum sese uyandım ben evde uyuyordum. bir baktım şok halindeyim.

geçmiş olsun :( bence de perte çıkarmak için elinizden geleni yapın

Gecmis olsun. Bende perte cikacagini sanmiyorum.

Geçmiş olsun., ama hangi renk ruju ojeyi kullanmayı çok iyi bilirler pes yani... madd

Çok geçmiş olsun, inşallah perte çıkar.

ևok geçmiş olsun. Ararcınızın bu durumuna çok üzüldüm.Ama entersan bir şekilde hasar almış pert olayına gelecek olursak çok zor ama expertiz düzenleyecek kişiyi işin doğrusu biraz rüşvet verirseniz yada bastırırsanız belki olur. Bunu söyleme sebebim benim akrabanın aracıda arkadan hasar almıştı yapılması epey mesref tutucaktı yanılmıyorsam 2 bin mi  mi 4 bin mi tam hatırlamıyorum vererek aracı pert etmişti.

Cana gelmemis olmasi sevindirici. Orda oynayan cocuklarda olabilirdi. Ehliyeti gofret gibi dagitirlarsa daha cok maddi kayip yasar bu millet..

Geçmiş olsun, gerçekten enterasan bir durum. pert olmaz gibi geliyor banada.

arkadaşlar biraz önce servise gittim 12700 tl hasar kaydı girilmiş durumda aracımın kaportası ise takılıyordu.dün exper perte ayırmamış.

Geri