ARKADAŞLAR ASTRA J KATALOĞU

impartant1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
ARKADAŞLAR ASTRA J KATALOĞU DONANIMLARINA BAKARSANIZ EDİTİON DONANIMININ NE HALE GELDİĞİ OPELİN NASIL ÇALDIĞINI GÖRECEKESİNİZ YUH DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM. AMA BU DONANIM TÜRKİYE İÇİN DEĞİL AMA BİR GÜZELİM ARABA NE HALE GETİRİLEBİLİR YUH DİYORUM.

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/11_Brochure_Library/Katalog/635_Astra_Range_MY14_Long_Print_PDF_TR_FINAL.pdf

Ynt: ARKADAŞLAR ASTRA J KATALOĞU

Artık arabama EDITION hiç kimse diyemez :) benim arabamda yeni kasanın yanında olmuş bir cosmo (bi çelik jant kaldı onu da mayıs da alacağım)

Broşürde Cosmo donanım özelliklerinde bir madde var ki, sport donanım için baya kaygılandırıcı.  ::)

''Heykelsi ևizgiler: Krom kaplı cam çerçevesi, camların şık hatlarını önemli bir stil faktörüne dönüştürerek Cosmo'nun dış tasarım çekiciliğini daha da öne çıkarıyor.''

Bu madde Cosmo için artı bir özellik gibi lanse edilmiş. Benim bundan anladığım 2014 sportlar krom cam çerçevesi olmadan gelecek.  002tuhaff

MeRt link' Alıntı:
Broşürde Cosmo donanım özelliklerinde bir madde var ki, sport donanım için baya kaygılandırıcı.  ::)

''Heykelsi ևizgiler: Krom kaplı cam çerçevesi, camların şık hatlarını önemli bir stil faktörüne dönüştürerek Cosmo'nun dış tasarım çekiciliğini daha da öne çıkarıyor.''

Bu madde Cosmo için artı bir özellik gibi lanse edilmiş. Benim bundan anladığım 2014 sportlar krom cam çerçevesi olmadan gelecek.   002tuhaff
+1

MeRt link' Alıntı:

Bu madde Cosmo için artı bir özellik gibi lanse edilmiş. Benim bundan anladığım 2014 sportlar krom cam çerçevesi olmadan gelecek.   002tuhaff

Satacağımda full+full+full+cam çıtası yazacam.

Ben aracımı edition diye satmam kimse kusura bakmasın.bu editionla bir tutmam

Business modeline usb girisi eklemisler.ama caldiklarinin yaninda bunun lafi olmaz herhalde  ::)

different link' Alıntı:
Business modeline usb girisi eklemisler.ama caldiklarinin yaninda bunun lafi olmaz herhalde  ::)
Siz orda yazana bakmayin. Arac aldiktan sonra suprizle karşılaşan cok oldu.

Sport ta dikkatimi ceken iki sey daha var birisi sport resmine bakilirsa kalin alti duz direksiyon ve elektronik park freni olmayisi. Bunlarda varsa yuh diyorum artk general_Applause

facebook da birilerinin yazdığı anlamsız saçma sapan şeylere inanlara var ya sonrada onu profilinde paylaşanlar... onlara döndünüz ha :)

o broşürdeki resimler temsilidir. gidin bayiilere bakın. en alt donanımda bile halen direksiyon kumandasi CC standar olarak var.

kaldırılan özellikleri başka başlıklarda zaten paylaşmıştım. üst donanımda 7. hoparlör el freni düğmesindeki nikelaj; bagaj halisinin kalitesi vs vs şeklinde

Geri