ARKADAŞLAR ASTRA J KATALOĞU

Ynt: ARKADAŞLAR ASTRA J KATALOĞU

Cosmo link' Alıntı:
facebook da birilerinin yazdığı anlamsız saçma sapan şeylere inanlara var ya sonrada onu profilinde paylaşanlar... onşara döndünüz ha :)

o broşürdeki resimler temsilidir. gidin bayiilere bakın. en alt donanımda bile halen direksiyon kumandasi CC standar olarak var.

kaldırılan özellikleri başka başlıklarda zaten paylaşmıştım. üst donanımda 7. hoparlör el freni düğmesindeki nikelaj; bagaj halisinin kalitesi vs vs şeklinde
ben öyle düşünmüyorum abi.2014 olarak gelecek araçlar böyle olacak bence.watts a da yok kalkmaz yanlış yazmışlardır falan dedik kalktı.boş yere broşür değişmez.opel fiiyatı az artırmak için donanımdan çalmaya başladı.hayırlı olsun

Cosmo link' Alıntı:
facebook da birilerinin yazdığı anlamsız saçma sapan şeylere inanlara var ya sonrada onu profilinde paylaşanlar... onlara döndünüz ha :)

o broşürdeki resimler temsilidir. gidin bayiilere bakın. en alt donanımda bile halen direksiyon kumandasi CC standar olarak var.

kaldırılan özellikleri başka başlıklarda zaten paylaşmıştım. üst donanımda 7. hoparlör el freni düğmesindeki nikelaj; bagaj halisinin kalitesi vs vs şeklinde
Hakli olabilirsiniz bende baktim hatta cc editionda standart gozukuyor. Direksiyonun arkasinda cubuk ariyorum bende:)

daha önceden astra sahibi olan arkadaslar (bende dahil) araclarınızın kıymetini bilelim  opel gittikce aracları boşaltıyor araclarımızı yok pahasına satmayalım arac alacak olan vatandas sıfır alsa bazı özellikleri bulamayacak onun icin araclarımız degerleniyor

Direksiyon şahin direksiyonu gibi arka camlar manuel, kornası var mı acaba yoksa sadece sellektör mü yapacaz tabi sanayiden uzunlar için ampul almayı unutmayalım. 005hihih Bu arada vites altı ışığından enjoy active de bile eser yok  023hm
Kol dayama mı o ne ki la  011zaa

Enjoy activede karartılmış arka camlar diyor. Var mıydı bu özellik?  Bir de bütün donanımlarda cruise control var ama alt paketlerde direksiyondan kumanda yok. Alt modellerde CC kumanda koluyla mı acaba???

enjoy activede gündüz farı var diye göstermiş.editionlarda yok mu yani??

Cosmolarda elektrikli klimayi göstermiş sportlarda yok mu yani??

eğer bunları kaldırdıysa opel bizim araçlar velinimet.

sallierim link' Alıntı:
enjoy activede gündüz farı var diye göstermiş.editionlarda yok mu yani??

Cosmolarda elektrikli klimayi göstermiş sportlarda yok mu yani??

eğer bunları kaldırdıysa opel bizim araçlar velinimet.

Hangi yıl olduğunu tam hatırlamıyorum ama yapılan bir düzenlemede o yıldan itibaren üretilecek ve trafiğe çıkacak araçların tümünde gündüz farı zorunlu hale getirilmişti. O yüzden Editionların gündüz farı olmadan satılacağını zannetmiyorum.  :)

MeRt link' Alıntı:
Hangi yıl olduğunu tam hatırlamıyorum ama yapılan bir düzenlemede o yıldan itibaren üretilecek ve trafiğe çıkacak araçların tümünde gündüz farı zorunlu hale getirilmişti. O yüzden Editionların gündüz farı olmadan satılacağını zannetmiyorum.  :)
abi ben düzenlemeyi gündüz farı değil de gündüz kısa far yakmak olarak hatırlıyorum yanılıyor muyum

sallierim link' Alıntı:
abi ben düzenlemeyi gündüz farı değil de gündüz kısa far yakmak olarak hatırlıyorum yanılıyor muyum

Bilmiyorum, belki bende yanılıyor olabilirim.  ::)
Araştırıp detayını öğrenmek lazım.  :)

MeRt link' Alıntı:
Bilmiyorum, belki bende yanılıyor olabilirim.  ::)
Araştırıp detayını öğrenmek lazım.  :)
çünkü özellikle clio ve toyota corollanın toplam 4 ledden oluşan gündüz farları değil aydınlatmak ya da dikkat çekmek yanıp yanmadıgını bile anlamak zor :).Gündüz farları mantıklı olarka çalışan nadir firmalardan biri opel

Geri