Arkadaşlar Astra J Sedanlarda Hangi Lastiği Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali0715
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali0715

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 1.3 dizel Astra J Sedan kullanıcısıyım. Aracı aldığımda 17 lik Hankook marka lastik vardı. Halen de kullanmaktayım. Çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım. Geçenlerde bir arkadaşla sohbet ederken Continental markasını çok övdü. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu. Hankook kaliteli midir? Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz? Opel her aracında aynı markayı mı kullanıyor?

Ynt: Arkadaşlar Astra J Sedanlarda Hangi Lastiği Kullanıyorsunuz?

ali0715 link' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben 1.3 dizel Astra J Sedan kullanıcısıyım. Aracı aldığımda 17 lik Hankook marka lastik vardı. Halen de kullanmaktayım. ևok şükür bir sıkıntı da yaşamadım. Geçenlerde bir arkadaşla sohbet ederken Continental markasını çok övdü. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim doğrusu. Hankook kaliteli midir? Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz? Opel her aracında aynı markayı mı kullanıyor?

Merhaba kullandiginiz lastik konusunda pek fazla fikrim yok ama daha once yaptigim bir arastirmada en iyi lastigin michelin olduguna karar vermistim. Hem dusuk ses seviyesi hemde yakit  tasarrufu konusunda cok basarili oldugu anlatiliyordu. Ancak lastik icin arastirma yaptigim arabayi almaktan vazgecince otomatik olarak lastik almaktanda vazgectim :) suan aracim 17.000 de lastik alacagim zaman kesinlikle  michelin alacagim

Buarada aracimda hangi marka lastik var diye bakmadim eger Hankook varsa bomba bir yorum olmus olacak :)

continental gercekten iyi marka ama daha araç yeni 3 yil hankook lastik beni götürür

Hankok lastikler içeri ses almanın dışında güzel benim hoşuma gitti ama continental daha Iyi tabiki

benım aracım sedan bende brıtston turanza var ıslak havada memnunum ama kuru havada pek hoşuma gıtmedı lastıkler

benim aracımdada bridgestone turanza var fabrika cıkıslı üzerindeydi 3000 km oldu gayet memnunum şimdilik biraz sert ama türkiye sartlarına sert lastik iyidir yıpranması geç olur.eski aracımda michalin vardı cok yumusak bi lastik,yol sesi ve yol kusurlarını cok içeri almıyor türkiye yolarında cok cabuk yıpranıyor ömrü kısa türkiye sartlarına uygun değil.continental için kime sorsam iyi lastik diyor bi şikayet duymadım cevremden hiç

briston turanza var bende de ama iyi bir lastik değil.firen mesafesi uzun abs yi çok çabuk devreye sokuyor.üstelik italya üretimi olmasına rağmen . şu an kışlıkları taktırdım petlas.henüz hiç abs devreye girmedi firen mesafesi kısaldı .ses seviyesi düştü.ama yakıt fazlalaştı.

Good year var. Bence Astra ile gelen en iyi lastik.

Bence de Astra ya en yakışan lastik Goodyear EfficientGrip, yeni nesli EfficientGrip Performance da testlerde hep 1.

sohayli link' Alıntı:
Good year var. Bence Astra ile gelen en iyi lastik.

+1 bendede googyear var ve gercekten cok memnunum.

Geri