Arkadaşlar Astra J Sedanlarda Hangi Lastiği Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali0715
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arkadaşlar Astra J Sedanlarda Hangi Lastiği Kullanıyorsunuz?

good year aynen bende de m34444

Üzerinde Goodyear var ama değişim zamanı geldiğinde direk Continental alacağım!

good year daki en sevdiğim özellik fren mesafesi gerçekten çok iyi yol tutuşu anlayamadım ben bu araç için limitleri zorlamak gerek farkı görmek için

Ben Goodyear ile çukura falan da düştüm sert şekilde, herseferinde lastik gitti herhalde diye indim fakat hiç zarar görmedi lastikler.

Değişirsem yine Goodyear alırım herhalde riske girmem.

Üzerindeki hankok eskisin Michelin den başka lastik kullanmam sahsen her yönüyle mükemmel bir lastik

Ben de merak edip baktım ben de de GoodYear var. Değişimden sonra kullanacağım Lastik kesinlikle Michelin olur.

Demek ki içinizde en şanssız ben ve benim gibi hankook kullananlar. Neyse Astramın duruşu yeter :))

OGOKTAS link' Alıntı:
Ben de merak edip baktım ben de de GoodYear var. Değişimden sonra kullanacağım Lastik kesinlikle Michelin olur.
Michelin hemde istanbulda  general_Shame_on_you
En ufak cukurda balon. 

B֜LENT link' Alıntı:
Michelin hemde istanbulda  general_Shame_on_you
En ufak cukurda balon. 

Daha once hic kullanmadim ama arastirsigimda ses ve yola tutunma olarak en iyi gibi gelmisti ama tecrube tabi hepsinden daha onemli o da michelin konusunda ben de yok :) bu durumda Senin gibi deneyimli buyuklerimizi dinleyecegiz :)

bendede hankook var şu ana kadar kullandığım en kötü lastik diyebilirim, çok sert olduğu için hem ses oranı fazla, hemde fren mesafesi yüksek. Çok kaliteli olmasına rağmen türkiye şartlarında micheln pek kullanılacak bir lastik değil. daha önce kullandım çokta memnun kaldım fakat Bülent abinin de dediği gibi çukurda balon yada yanaklardan yiyiyor. bu bağlamda continental ve goodyear en ideali bence, alternatif olarak lassa ve ve prelli de düşünülebilir.

Geri