Arkadaslar bu arac bu fiyata nasil olabilir ya???

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aslında fiyat gerçekten mantıksız paraya sıkışmış olma ihtimali var ama arabayı incelemeden birşey söylenemez...

galeriler 23-25 arası fiyat biçiyorlar. adam paraya sıkıştıysa galeriye vermeden biraz daha fazla fiyata satmak istiyor olabilir. yada aracın kronik bir sorunu olabilir.

kapora avcısı olabilir :D

Herşey bir yana araç kazalı da olabilir.Çünkü her ilanda neredeyse hatasız, tamamen orjinal, yada parça boyalı gibi yazılar görüyoruz.Bu araçta onlardan hiçbiri yok :) Şahsen ben galericiler bu parayı veriyor olsa açık açık yazardım bu yüzden fiyat bu diye :)

bu ilanı dün gece bende gördüm ve şaşırdım gercekten imkansız gibi geldi.. ama kaza lı olabilir arac ve ya kronik bir sorunu vardır..paraya sıkıştığı için bu fiyata sattığını düşünmüyorum açıkcası..

ßi Sorunu Olmadığını ßilsem Girerdim ßaßamın Aklına Sattırırdım Comboyu Aldırırımdım GTC yi :D

ciddi ciddi almaya niyetiniz varsa 200 ytl gibi bir rakam verip aracı A dan Zye incelettirebilirsiniz. orda çıkar araçta boya, hasar var mı diye. ama kronik sorun varsa bunu ancak uzun vadede görebilirsiniz. sonuç olarak almaya niyeti olan önce bir incelettirir aracı, sonrası artık Allah kerim.

ciddi ciddi almaya niyetiniz varsa 200 ytl gibi bir rakam verip aracı A dan Zye incelettirebilirsiniz. orda çıkar araçta boya, hasar var mı diye. ama kronik sorun varsa bunu ancak uzun vadede görebilirsiniz. sonuç olarak almaya niyeti olan önce bir incelettirir aracı, sonrası artık Allah kerim.

o-nay-lıyorum :) yalnız bazıları temiz işçilik örneği gösteriyorlar makineye bağlattığındada cıkmayabiliyor birebir şahit olduğum bir olay.. bir parca var beyne okutuluyor aracın hiçbir problemi yokmuş gibi.. kazalı bir a3 gördüm airbagler patlamış airbag koyulmuyor direksiyona ince bir deri kaplama ve beyne bir parca.. arac hasarsız cıkıyor..

Geri