Arkadaslar bu arac bu fiyata nasil olabilir ya???

Walla fiyat süper tabi kazası belası yoksa.Banada yakın aslında bi gidip bakmak lazım.İlgilenen başka ark varsa beraber gidebiliriz bakmaya.

turbo değil, bildiğin 1,6 .. ayrıca 3 kapı olması dezavantaj. Sıfırı pahalıdır ama 2.el kullancısı 5kapıyı buna her daim tercih eder.Talebi az olur.

Bu tarz araçların kendi kitlesi olur; haliyle fiyatıda çok süratli düşer..

Alıntı:
selcukakinci´isimli üyeden Alıntı
ciddi ciddi almaya niyetiniz varsa 200 ytl gibi bir rakam verip aracı A dan Zye incelettirebilirsiniz. orda çıkar araçta boya, hasar var mı diye. ama kronik sorun varsa bunu ancak uzun vadede görebilirsiniz. sonuç olarak almaya niyeti olan önce bir incelettirir aracı, sonrası artık Allah kerim.

o-nay-lıyorum :) yalnız bazıları temiz işçilik örneği gösteriyorlar makineye bağlattığındada cıkmayabiliyor birebir şahit olduğum bir olay.. bir parca var beyne okutuluyor aracın hiçbir problemi yokmuş gibi.. kazalı bir a3 gördüm airbagler patlamış airbag koyulmuyor direksiyona ince bir deri kaplama ve beyne bir parca.. arac hasarsız cıkıyor..

Rıdvan CENGİZ..

elektronik aksamda oynamalar yapılabilir. buna birşey diyemem. ama kaporta olarak kesinlikle hasar görüp görmediğini anlayan ustalar var. zaten hasar yoksa airbag gibi hasar ile bozulan parçalar sağlam demektir. geriye en büyük korku kronik problemler kalır. bunlarıda görmek için uzun süreli aracı test etmek gerek.

benim aracı almadan önce çok araştırmıştım,takip ettiğim ilanlardan bu galeride olanlarda vardı genelde ucuz satıyor bu galeri ama nedeni bilinmez tabi niyet varsa gidip bakmalı bence,benimkini alırken satıcı 5000 km dedi inanamadım 50000 olmasın dedim adam gelin baktırın dedi ve doğru çıktı.

Fiyat esasında olması gerektiği gibi diğer fiyatlar yüksek.GTC nin gelceği hiç iyi olmıcak ikinci elde.Astra G Sportive lere bir bakın ne demek istediğimi anlarsınız ;) Bir galeri şu anda bu tarz bir gtc ye en fazla 23-23.500 verir kendisi en fazla 25 e çıkarabilir çünkü.Ama satan yokmu 27-28 lere tabiki var,benım okuldan arkadaşım daha yeni sattı 33 e.Ama 2008 modeldi onun artı ids plus xenon vs. doluydu ara.Ama ikinci elde bu araçlar inanılmaz değer kaybediyor.

turbo değil, bildiğin 1,6 .. ayrıca 3 kapı olması dezavantaj. Sıfırı pahalıdır ama 2.el kullancısı 5kapıyı buna her daim tercih eder.Talebi az olur.

Bu tarz araçların kendi kitlesi olur; haliyle fiyatıda çok süratli düşer..

tamamıyla katılıyorum herseyi özetlemiş :good:

arabada kesin bir sorun vardır gibi geliyor bana,neden bu fiyat diye insanı gerçekten düşündürüyor

galeriler 23-25 arası fiyat biçiyorlar. adam paraya sıkıştıysa galeriye vermeden biraz daha fazla fiyata satmak istiyor olabilir. yada aracın kronik bir sorunu olabilir.
kardeş ciddi misin galeriler harbi 23-25bin ytl mi dio bu arabaya? intihar edecem ben yaa ben kazık yedim o zaman 21000ytl ye aldım 2006 astra classic i :(

Geri