Arkadaşlar bu araç nasıl sizce almayı düşünüyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kcanbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcanbaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel ASTRA 2000 Model Hatchback 1.6 GL
---------------------------------------------
- KM 114.000
- Renk : Gümüş -Gri
- Motor Hacmi : 1301 - 1600 cm3
- Motor gücü : 101 - 125 arası
- Yakıt Tipi : Benzinli
- Vites : Manuel

SAG ARKA TAMPONDA CIZIKTEN DOLAYI LOKAL BOYA VARDIR.ÇELIK CANTLI DIR ORIJİNAL CANTLARI DA VERILECEKTIR.106.000 DE TRIGER KAYISI DEGISTI V-KAYISI DEGISTI BUJI TAKIMI DEGISTI FREN BALATALARI DEGISTI.112.000 DE YAG VE YAG FILTRESI DEGISTI POLYEN VE HAVA FILTRESI DAHIL.HEPSI FATURALI DIR ALICIYA GOSTERILIR

ÖZELLİKLERİ
--------------
-Immobiliser,Merkezi Kilit,Hava Yastığı (Yolcu),Radyo - Kasetçalar,Aynalar (Elektrikli),Elektrikli Camlar,Koltuklar (Isıtmalı),Hidrolik Direksiyon,Klima (Analog),Alaşımlı Jant, Hava Yastığı (Sürücü).

---------------------------------------------------------------------
İSTENEN FİYAT : 15.900 AMA PAZARLIKLA SANIRM 15.00 OLUR DİYORUM SİZCE NASIL?

100,000 km yi geçmiş bilemicem ama ben vermezdim bu parayı ona Fotoları olsa temizliğinede bir bakılır

evet ya arkadaşım aslında pahalıda deyil hani 15,000 ytl de 100,000 km devirmiş o da sorun deyil aslında ama sen alırsın araç olur 150,000 sonra satarken sıkıntı cekersin yaa daha az km li bir araç bul bence cd çaları da olsun yaniiii :):):)

ben ce pahali kardes. bak sana bir ilan gostereyim. ilan numarasi 11772252
link istersen http://www.sahibinden.com/cd_otomatik_cok_temizWQQaXQQ11772252WQQpXQQdisplayitem

2000 Astra 1.6 16V CD otomatik Sedan. ben ce cok da temiz.

bir sey daha, bu arac favorilerim arasinda, ben de takip ediyorum, kendi vectra mi satarsam almayi dusunuyorum. yani hic bir ilgim yok tur. yalnis anlasilmasin.

ya bende sedan pek sevmiyorum bu modellerde. ayrıca renk beyaz. gümüş rengi daha çok tutuluyor. araç 100.000 üstü ama zaten satmayi düşünmüom 4/5 sene en azından.

14.500 den fazla vermem zaten bu araca diye düşünom. ARacı görmedim daha resim yoktu ilanda aracı gördüğüm zaman karar vericem artık

bence gl alma.biraz daha farkla full model cd al.temizini bulursun.HARUN KAŞIKÇI

hb cd elegance den aşağı alma satarken acayip zorlanırsın zaten abs de yok ben ce olmusken full olsun.zaten hb piyasada bolca var pazarıda bir dolas bence

bence Fikret'in verdiği linkteki araç çok güzel 49000km ayrı bir güzellik zaten iyi bir pazarlıkla alınabilecek bir araba vallaha hoşuma gitti.

valla fikret abinin verdiği aracın daha korna yerlerı bıle fazla yıpranmamıs demekkı temız bakılmıs bır arac

Geri