Arkadaşlar bu araç nasıl sizce almayı düşünüyorum..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kcanbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sakın alma , ben 2000 model corsa almıştım 105.000 de arabanın iç döşemeleri boyası falan mükemmel durumdaydı , ama servisten çıkamadım çok fazla arıza çıkardı o yüzden km yapmış arabaya hiç sıcak bakmıyorum

fotoları olsa daha net bi şeyler yazabilirdim ama benzinliyse km den korkma benim gibi km takıntın varsa bilemem:)haa birde sıkı pazarlık yap hemde çok sıkı bu devirde öle nakit para nerdeee;
hadi hayırlısı..

Eğer maddi durumunu biraz zorlayabilirsen 17000-18000 civarı daha üst model ve km si düşük bir astra hb bulabilirsin bence.Şu aralar fiyatlar gayet uygun acele etme iyi araştır.Şimdiden hayırlı olsun.

ben ce pahali kardes. bak sana bir ilan gostereyim. ilan numarasi 11772252
link istersen http://www.sahibinden.com/cd_otomatik_cok_temizWQQaXQQ11772252WQQpXQQdisplayitem

2000 Astra 1.6 16V CD otomatik Sedan. ben ce cok da temiz.

bir sey daha, bu arac favorilerim arasinda, ben de takip ediyorum, kendi vectra mi satarsam almayi dusunuyorum. yani hic bir ilgim yok tur. yalnis anlasilmasin.

Fikret bu verdiğin linkteki arabada sanki tampon ve arka bağaj kapağı değişmiş gibi geldi..Belkide yanılıyorumdur..Fotolar yanıltmıştır,canlı görerek karar vermek daha dogru olur ama bilmiyorum sanki bana öyle geldi..ön tampon gövde renginden biraz daha kirli beyaza çalıyor..Arka bagaj kapağıda sanki emanet duruyor gibi geldi..Ayrıca 2000 model bir araba 49.000 de ise o direksiyonun bu kadar deforme olmaması lazım..Artı araç galeri önünde bilemiyorum yanii...Artı araç birde CD modeli...

zaten araça bakıcam artık kendini belli edicek eğer temizse 14.000 den fazla vermem..

Geri