arkadaşlar bu aracı almaya niyetlendim tanıyanınız var mıdır acaba :?

o araç ortalama 15 bin km yıl yapsa 96 ağustos trafik çıkıştan hesaplaask 16.5 yaşında bir araç; km nin gerçek durumu 250 bin olmalı, tabii bakmak lazım ama tek takıldığım nokta orası...

10.000 / yıl desek km mantıklı geliyor zira ikinci araç olarak kullanılmış olabilir yada az km yapan kullanıcılar ( benimde tigram vardı 2,5 yılda 22000 km yapmıştım ) tarafından da kullanılmış olabilir ama dediğiniz gibi genede şüpheli yani hiçbir zaman %100 emin olunamaz diye düşünüyorum bu konuda ...

vallahi abi isminide yazmamışsın hitap edemedim sanada 3. bakışım ilana sanki kendim niyetlenmiş gibi heyecanlandım...
sadece cıncık gibi yıkamış cilalamışsın,davlumbazın içi parlıyor,haftasonu gezmesine çıktın :sulanma:

veya sadece uzunyoll...dadından yenmez varya yolda bu araba şiir gibi akar gider..

varol kardeşim adım mustafa.
yaş 33 sen mustafa abi de :)
teşekkür ederim iyi dileğin için inşallah diyorum benimde maksadım o yönde gelirsin rize tarafına beraber gezeriz ne demek :) hele bi hayırlsıyla aracı alalımda

Son düzenleme:
abi hayırdır nerden kaldı ???

burada tek tek saymayayım malum sebeplerden dolayı :) .
tavsiye edilen araç 40.000 km önce rektefe edilmiş brc lpg uygulanmış usta uzun süre sorun çıkarmaz dedi şimdi de ona bakacaz .. .

Son düzenleme:
Neden mi OMEGA....

watch

watch

watch

burada tek tek saymayayım malum sebeplerden dolayı :) .
tavsiye edilen araç 40.000 km önce rektefe edilmiş brc lpg uygulanmış usta uzun süre sorun çıkarmaz dedi bakalım inşallah onu alacaz bi aksilik olmazsa .

sanırım km deki şüphem doğru çıkmış.

sanırım km deki şüphem doğru çıkmış.

yahu arkadaşlar bu aracı ( omega ) ben pek tanımazdım bi arkadaşımda vardı sürdüm çok hoşuma gitti niyetlendim ki alayım sattım benim aracı ...
lakin piyasada bunların temizini bulmak nerdeyse imkansızmış , onu anladım, ayrıca çevremdende bu aracı almamam yönünde de yoğun baskı altındayım o yüzden işin açıkcası biraz moralim bozuk ve kararsızım .
aklımdan şu geçiyor ben gider alırım bi tane yarın bigün o insanlar arabama binince yada beni sağda solda sanayide görünce ' biz sana demiştik ' desinler istemiyorum ... dedim gibi ortada kaldım

Geri