Arkadaşlar Bu çok önemli!!!!!lütfen Bakinnnnnnn!!!!

opelin sitesindede opel corsanın otomotiv gazetecilerinden oluşan uluslararası bağımsız jüri tarafından avrupalı tüketicilerin ihtiyaçlarına en uygun binek otomobil kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak autobest 2007 ödülüne laik görüldüğü yazıyor

http://gm-press.com/2006/TR/site/index.php

ya herkes bi kurum herkes bi ödül veriyor.. Böyle seylerin bilmiyorum gözümde pek bi anlamı yok.Orada isterse opel sonuncu olsun.
Piyasada dolaşan astra h ları eminim fark etmisinizdir :) orası laf olsun torba dolsun muhabbediyle yapılmış bi anket.. Bizim opelim.net anketlerine katılın daha mantıklı en azından birkez :):) bi opelci olarak anket nekadar da sacma olsa da opel e bi oy atmıştım opel sonun üstü falandı uyuz oldum simdi bidaha attım 1. olmuş :cool: :) sevindirici de bi yana böyle seyler

:alkis: :alkis: :alkis:

TheOne' Alıntı:
Onur Opel fanatiği demekki Deniz... Bunda yadırganacak bişi yokki... Elinden geldiğince tutkunu olduğu markayı ön plana çıkarma çabasında...

TheOne' Alıntı:
Onur Opel fanatiği demekki Deniz... Bunda yadırganacak bişi yokki... Elinden geldiğince tutkunu olduğu markayı ön plana çıkarma çabasında...

:alkis: :alkis: :alkis:

onuroktay' Alıntı:
ARKADAŞLAR WWW.ARABAM.COM DA Bİ ANKET VAR.

HANGİ MARKA DAHA ÜSTÜN DİYE OPEL 1SAAT

ÖNCESİNE KADAR İKİNCİYDİ BİRİNCİ İSE PEUGEOTDU ARADA 500 FARK VARDI KUZENİMLE(YILMAZ85) BU
FARKI KAPATTIK İKİMİZ YAKLAŞIK 1500 OY VERDİK AMA PEUGEOT CULAR AÇIĞI HIZLA KAPATIYOR LÜTFEN 20 30 TANE EXPORLER SAYFASI BİRDEN AÇIN BOOL BOL OY VERİN REZİL OLMAYALIM AYRICA ANKET BİRİNCİSİ MARKANIN OTOMOBİLLERİ DERGİLERE KONU OLACAK TV KANALARINDA ÇIKIP ÖVÜLECEK LÜTFENNNN OPELCİLER. DAHA HIZLI OLMAK İÇİN ANA SAYFANIZI WWW.ARABAM.COM YAPIN VE Bİ SÜRÜ EXPORLER SAYFASI AÇIN.HER OYDAN SONRA AÇTIĞINIZ SAYFAYI VE SONUÇ SAYFASINI KAPATIN...LÜTFEN OPELE SAHİP ÇIKALIMMMMMMMM!!!

hoş bi olay bence arkandayım kimsenin hevesini kırmasına izin verme bence

Geri