Ynt: arkadaşlar bu ürün nasıldır ?
Çöpe atma bir garibana ver. Bana verebilirsinengin2791 link' Alıntı:napak çöpemi atak? :'(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöpe atma bir garibana ver. Bana verebilirsinengin2791 link' Alıntı:napak çöpemi atak? :'(
evet o dediğin bölgeler ve tuş takımları bozarıyo oraya uyguluycam azda gögüse geri kalanıda siyah plastik yerlere artıkk 005hihihBÖLENT link' Alıntı:Yok yok çöpe atma torpidoya bolca sür hatta gösterge tablosunun caminada kulkanabilirsin süper parlatiyor.
Ürunu nerden aldiniz acaba guzelse bende siparis vereyim.engin2791 link' Alıntı:
Bi bakayim tesekkurler.engin2791 link' Alıntı:gitti gidiyor dan aldım 22,90 sana güzel bişeye benziyo bakalım greatt
ozgun88 link' Alıntı:ürün nasıldır bilmiyorum ama ben olsam bildiğim sonuçlarını görmediğim bir ürünü asla aracıma hele ki bu iç aksamsa kesinlikle uygulamam dökerim daha iyi.
şampuana gelince araştırın yorumlara bakın ph'ını kontrol edin eğer uygun değilse onu da dökün gitsin 22tl yi de başınızın gözünüzün sadakası olarak düşünün. çünkü bazı şeylerin verdiği zarar maddi olarak değil manevi anlamda yoruyor insanı.
belkide ürünler iyidir bilemem ilk defa duyduğum bir marka ama dediğim gibi önce araştırın derim
birde nacizane tavsiyem araştırmadan bir ürün almayın varsın pis kalsın biraz daha araç ama zarar vermesin. ben bu yüzden aracımı yıkatmadım 1 aydır en son kendim yıkamıştım kendi yıkamacımada gitmek nasip olmadı bir türlü o halde pis kalsın daha iyi
Aydn link' Alıntı:Özgüncüm sabret, yoğun kar ve saganak yagmurlar geliyor. Tabiat Ana Yıkama Yağlama bugun Akdeniz'den baslayarak ic ve dogu kesimlere hareket ediyor.