Arkadaşlar Bu Vectra v6 3.2 mi tam okuyamdım da

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her ülkde modellerde ufak tefek değişikl,kler oluyo arkadaşlar soğuk bir ülke olduğu kesin.onun icin özel yapılmış olabilir

3.2 V6 yazıyor. GTS bir donanım paketinin ismidir. Adam aksesuarsız düz paketi almış olabilir ama o çamurluğu bende anlamadım.

ben gordum abı bu sene bı almacı dostumuzda varmı fulll valla yok yok ama bı ozellıgı var yer ucaa

almanya opelin anavatanı.oyüzden ordaki modeller farklılık gösteriyo.avrupaya deişik motorlar yolluyo amerikaya ayrı .ama çamurluğu anlamadım.adam kendi yapmış olabilir nede olsa almanya orası parça bolluğu var.

gt111xg0.jpg

merhaba arkadaşlar opelin daha ne araçları war ama türkiyeye gelmiyo 3.2 motoru war ben yetkili serwiste çalışıyorum geçen ya bölebi araba geldi buraya gelen opellerden çok farkı war..............

basit bir açıklama! arabanın üstünde ki jant lar kışlık...
arabayı yazın görmek isterdim... tahminen devasa bir yazlık jant ı var bu aracın... 3.2 v6 motoru bir çok opelde kullanılıyor frontera, omega,signum ve vectra... büyük bir ihtimalle yapıştırma dır

babamın bi arkadaşında var... vectra gts 3,2 yazıyo arkasında... ama bu arabanın görünüşüyle alakası yok... çamurlukları öyle değil... normal vectra c çamurluğu... sadece araba hackback ve tamponları farklı... tabi jantları biraz iri... gördüğüm zaman fotoğraflarını çekip size göndercem...

özkal' Alıntı:
merhaba arkadaşlar opelin daha ne araçları war ama türkiyeye gelmiyo 3.2 motoru war ben yetkili serwiste çalışıyorum geçen ya bölebi araba geldi buraya gelen opellerden çok farkı war..............

EVET KARDESIM KATILIYORUM SANA :D

Arkadaşlar tamam almanyada 3,2 İstediğin kasada var ama 3,2'nin 2 çıkışlı egzozu var yani onlar nerde :D

Geri