Ynt: arkadaşlar buda benım tır ın yakıt tuketımı
bende az çok işim gereği tırlarla haşıneşirim
tek depo 600 litre yakıt alıyor ikinci depo opsiyonel satılıyor (cosmo pakette standart ) ikinci depoda genelde 500 litre olur iki depo toplamda 1100 litre 3000 kmden fazla yol gider her türlü
bakımda 30 bin yada 45 bin markaya göre değişiyor standart yağ filtre bakımları tabi fren balatası tamamen şöförle alakalı 20 binde balata uçuranda var 180 200 bin üzeri kullananda var arto aracın retarderi varsa fren balataları daha çok gidiyor gerçi motor freninide retarder gibi kullanan arkadaşlar var aynı randımanı alıyorlar neredeyse
yanlış hatırlamıyorsam 2 teneke yağ koyuyolar 36 litre falan olması lazım
REC link' Alıntı:500 Litre az değil mi? Ben 1 ton diye biliyordum bunların depolarını? Extra depo mu yaptırıyorlar?
Bu arada kaç km 'de bir bakım yapılıyor bunlara? Kaç litre yağ alıyor mesela?
Çok sordum ama çok merak ediyorum bu makineleri
bende az çok işim gereği tırlarla haşıneşirim
tek depo 600 litre yakıt alıyor ikinci depo opsiyonel satılıyor (cosmo pakette standart ) ikinci depoda genelde 500 litre olur iki depo toplamda 1100 litre 3000 kmden fazla yol gider her türlü
bakımda 30 bin yada 45 bin markaya göre değişiyor standart yağ filtre bakımları tabi fren balatası tamamen şöförle alakalı 20 binde balata uçuranda var 180 200 bin üzeri kullananda var arto aracın retarderi varsa fren balataları daha çok gidiyor gerçi motor freninide retarder gibi kullanan arkadaşlar var aynı randımanı alıyorlar neredeyse
yanlış hatırlamıyorsam 2 teneke yağ koyuyolar 36 litre falan olması lazım